Hakan Korkmaz yazdı… Soyulup batırılan belediye, borç ödeyip hizmet eden bir belediye haline geldi!

AK Parti’li Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, bir etkinlikte yaptığı açıklamada rakamlar verdi ve; “Göreve geldiğimiz 28 Şubat 2020 tarihinden bugüne esnafımıza 42 milyon ödeme gerçekleştirdik. Kendi öz kaynaklarımızla. 23 milyon lira icra dosyalarına ödeme gerçekleştirdik. 217 adet haciz işlemi vardı 117 tanesini kapattık. Hızla borçlarımızı ödüyoruz. Belediyeyi devir aldığımızda 1126 kişiye borcu vardı Yalova Belediyesi’nin 713 kişinin borcunu ödedik. Temizlik işçilerimizin yemek ücretleriyle, işçilerimizin ikramiyelerinin tamamını ödeyerek çalışanlarımızın hak ettiği ücretleri almalarını sağladık. Önümüzdeki yıllardan itibaren Yalova Belediyesi borçsuz bir belediye olarak adını duyuracak inşallah.” dedi.

Evet Vefa Salman döneminde esnafa 3-5 bin lira borcunu bile yıllarca ödeyemeyen, ödemeyen ve soyulup batık hale getirilen Yalova Belediyesi, tarihi yolsuzluk skandalının ortaya çıkması sonrası yönetimi el değiştirince, kısa sürede hem borç ödeyen hem de hizmet eden bir belediye haline geldi.

Batık, borç batağındaki belediyeyi alıp, öz kaynaklarınızla kısa sürede hem 42 milyon borç ödeyeceksiniz hem de hizmetleri arttıracaksınız… Demek ki niyet kamunun parasını çarçur etmeden gerçekten halka hizmet etmek olunca… oluyormuş! Bunu gördük, görüyoruz, görmeye de devam edeceğiz diye düşünüyorum.

Evet… Meseleye ve gelişmelere siyaset üstü bir gözle bakıp… Aziz Milletimizin oylarıyla seçilen belediye meclis üyelerinin yine oylarıyla meclis içinden Başkan Vekili olarak göreve geldiği günden beri gece gündüz, hafta sonu tatil günü demeden inanılmaz bir tempo ile ekibiyle beraber işbaşında olan Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u, yardımcılarını, yönetimi ve belediye meclis üyelerini ayrıca AK Parti teşkilatını tebrik ediyorum.

Çünkü gerçek olan ve çok açık bir şekilde görülen bir şey var ki;

Vefa Salman döneminde patlak veren ve hepimizi üzen tarihi yolsuzluk skandalı sonrası el değiştiren Yalova Belediyesi’nde AK Parti’li yönetim kısa sürede gerçekten büyük bir başarı hikayesine imza atmıştır.

Başta Yalova’daki belediyeler olmak üzere bütün belediyeler örnek almalıdır bu başarı hikayesini diye düşünüyorum.

Yalova Belediyesi’nde Vefa Salman döneminde patlak veren Yalova tarihinin en büyük yolsuzluk skandalının ardından işbaşına gelen AK Parti yönetimi, yakaladığı fırsatı çok iyi değerlendirip iyi işler yapıyor ve yapmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Yalova tarihinde görülmemiş hizmetleri yapacağız” diyorlardı ve böyle bir hedef koymuşlardı AK Parti’li yöneticiler…

Bakalım Vefa Salman döneminde patlak veren Yalova tarihinin en büyük yolsuzluk skandalı sonrası Belediyeyi adeta batık bir şekilde borç batağında devralan AK Parti, bu tabloyu tersine çevirip üstüne Yalova tarihinde görülmemiş hizmetleri hayata geçirebilecekler mi?

Başarı yolunda atılan adımları görüyoruz ve memnuniyetle takip ediyoruz.

Eğer AK Parti Yalova’da birlik ve beraberliğini sağlayıp kenetlenebilirse…

Şahsi ikballer bir kenara bırakılıp bu kenetlenmede devamlılık sağlanabilirse…

AK Parti, Yalova tarihinde görülmemiş hizmetleri Cumhur İttifakı ortağı MHP ile beraber hayata geçirmeyi iktidarın gücüyle mutlaka başaracaktır ve kentin gelişmesine tarihi bir katkı sunacaktır diye düşünüyorum.

Dikkatle takipteyiz.

İyi pazarlar diliyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Harika 3 yıl önce

:)). Kırmızılar, kalın puntolar, defalarca tekrarlamalar.. ..:). .