Hakan Korkmaz yazdı... Turhan Çam istifa... Numan Soyer maaş ödemesi

Çınarcık Belediyesi Turizm A.Ş Genel Müdürü Turhan Çam görevinden istifa etti.

Turhan Çam, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in yol arkadaşı ve Numan Soyer, Belediye Meclis Üyesi kontenjan adayı olan ama seçilemeyen Turhan Çam’a adeta siyaseten diyet borcunu ödemek için kendisini Belediye Şirketinin başına getirmişti.

İşletmesi Belediye şirketi Çınarcık Belediyesi Turizm A.Ş’de olan Çınaraltı Çay Bahçesi’nin de başındaydı Turhan Çam fakat Turhan Çam’ın buradan ayrılmak istediği ve Başkanlık katındaki odasında şirket genel müdürü olarak oturmak istediği bir süredir dillenmiş durumdaydı.

Çınaraltı Çay Bahçesi’ne kaçak maç yayını için kesilen ve resmi cevap beklediğim için üstü kapalı ilk kez benim duyurduğum yüklü cezanın Turhan Çam’ın istifasında rolü var mı bunu şimdilik bilmiyoruz ama Numan Soyer’le Turhan Çam’ın arasının bozulduğu hatta Turhan Çam’ın istifasına rağmen belediyede “görevden alma” evrağı düzenlendiği sızan bilgiler arasında ve iddia olarak aktarmış olayım.

Belediye şirketindeki görevinden istifa eden Turhan Çam’ın da kurban kestiği ve siyasete tövbe ettiği de yine ulaştığım bilgiler arasında.

İLLER BANKASI KESİNTİ YAPMADI, NUMAN SOYER İLK KEZ DÜZENLİ MAAŞ ÖDEMESİ YAPTI!

Bu arada Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ilk kez düzenli maaş ödemesi yaptı... ki Çınarcık Belediyesi’nin düzenli maaş ödemesi yapamadığını ilk kez ben duyurmuştum.

Peki ne oldu da Numan Soyer bu ay düzenli maaş ödemesi yapabildi?

Öncelikle Çınarcık Belediyesi kredi kullandı diye bir söylenti var ve bu söylentinin asılsız olduğunu belirtmek isterim.

Gerçek şu ki;

İller Bankası bu ay belediyelerden kesinti yapmadı ve Çınarcık Belediyesi de bu ay 1.3 milyon alacağına 2.6 milyon ödeme aldı İller Bankası’ndan ve Başkan Numan Soyer’de ilk defa bu ay düzenli maaş ödemesi yapmış oldu.

Evet bu Pazar Yazısını Çınarcık'a ayırmış oldum ve "Çınarcık'ı yazmıyorsun"," Çınarcık'ı ihmal ediyorsun" şeklindeki eleştirileri ve beklentileri de karşıladığımı düşünüyorum.

İyi pazarlar diliyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.