Hakan Korkmaz yazdı: Vefa Salman dönemiyle şimdiki yönetim arasındaki fark bu!

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yaski Başkanı Uğur Daban'la beraber Limak'ı ziyaret edip Yaski'nin geçmişten kalan borçlarıyla ilgili görüşme yapıp anlaşmışlar.

Vefa Salman döneminde bu işleri ben yapardım!

Bakardım sıkıntı büyük ve çözülemiyor, hemen yöneticilerin bilgisi dahilinde kentte faaliyet gösteren sorumlu bir medya temsilcisi olarak sıkıntıyı çözmek için devreye girerdim...

Evet ben devreye girip ben ricada bulunurdum birilerinden ve Yalova'nın basiretsiz yöneticiler tarafından mağdur olmasının elimizden geldiği kadar önüne geçerdik ve işler böyle yürürdü!

Diyeceğim o ki;

Şimdilerde bakıyorum da artık Yalova Belediyesi kendi işini kendi görüyor...

Evet şimdilerde bakıyorum da Yalova Belediyesi itibarlı ve sözüne güvenilir yöneticiler tarafından yönetiliyor ve böyle olunca da haliyle kendi işini kendi görüyor.

İşte Vefa Salman dönemiyle şimdiki yönetim arasındaki fark bu.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.