Hakan Korkmaz yazdı... Yalova'da Cumhur İttifakı sağlam duruyor

Birkaç gün önce özel bir bilgi paylaştım ve bu bilgi Yalova’da siyaset gündemine oturmuş durumda.

Neydi o bilgi?

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki geçtiğimiz haftalarda Yalova’ya sürpriz bir ziyarette bulunmuştu ve bu ziyarette Genel Merkezin Yalova ile ilgili yaptırdığı anket sonuçlarını partililerle paylaşmıştı.

Evet… AK Parti Genel Merkezinin yaptırdığı ve Özhaseki’nin açıkladığı anket sonuçlarına ulaşmış ve bu sonuçları sizlerle paylaşmıştım.

Neydi sizlerle paylaştığım Yalova’daki o sonuçlar?

CHP %23
AK PARTİ %48
MUSTAFA TUTUK %51.7

İşte ben bu sonuçlara ulaşıp açıklayınca… diğer partilerden beni arayanlar oldu ve “Hakan Bey, AK Parti’nin Yalova için yaptığı ankette bizim oylarımız ne durumda? Bu bilgileri bizimle paylaşabilir misiniz?” şeklinde benden talepleri oldu.

Ben yazımda CHP’nin Yalova Belediyesi’nde yaşanan malum yolsuzluk skandalıyla beraber oylarındaki düşüşe ve sonrasında gerek AK Parti’nin gerekse Mustafa Tutuk’un başarısına dikkat çektiğim için diğer partilerin anketlere yansıyan oy oranlarına yer vermedim.

Belki önümüzdeki günlerde bir yazımda bunları da açıklarım.

Hee… şunu da sorup bir çağrıda bulunmak istiyorum.

Yalova Belediyesi’nde yolsuzluk skandalı yaşayıp belediye yönetimini meclis çoğunluğuna sahip olmadığı için, yerel seçimlerde bu anlamda başarılı olamadıkları için AK Parti’ye kaptıran CHP, yaşanan bu süreçte hiç anket yaptırmış mıdır? Yaptırdıysa sonuçları neden açıklanmamıştır? Yaptırmadıysa neden yaptırmamıştır?

Evet… CHP Genel Merkezini de aynı AK Parti Genel Merkezinin yaptığı gibi Yalova’da anket yaptırmaya davet ediyorum.

YALOVA'DA MİLLET İTTİFAKI’NIN İŞİ ZOR!

Bakın sonuçlar ortada…

Mustafa Tutuk yönetimindeki Yalova Belediyesi’nin 6 yıldır adeta hizmete susayan kentte yaptığı çalışmalar ortada…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Senin görevin Yalova’da Cumhur İttifakı’nın devamını sağlamak…” şeklindeki emir ve talimatları doğrultusunda hareket eden Namık Öz liderliğindeki MHP’nin Yalova’daki çalışmaları ve estirdiği rüzgar ortada…

Bakın bazı illerde ve belediye meclislerinde Cumhur İttifakı ortakları arasında basına yansıyan bazı uyuşmazlıklar varken Yalova’da AK Parti ve MHP arasındaki uyum ve sağlam duruş ortada…

Ki dün görüldüğü üzere MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’la beraber kentte yapılan hizmetleri incelediler ve bunu yapmak suretiyle de Cumhur İttifakı’nın Yalova’daki sağlam duruşunu adeta gözler önüne serdiler.

Bakın Yalova Belediyesi’nin hizmetleri böyle devam ederse…

Yalova’da Cumhur İttifakı’nın uyumu ve sağlam duruşu bu şekilde devam ederse…

Yalova’da ilk yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın işi kolay ama Millet İttifakı’nın işi zor olacak gibi görünüyor.

Burada Mehmet Gürel liderliğindeki CHP İl Yönetiminin; kente bir çivi bile çakmadan 6 yıl kaybettiren, üstüne CHP’nin adını yolsuzluklarla anılan bir parti haline getiren siyasi mevta Vefa Salman’ın izlerini nasıl sileceği ve Yalova halkının önüne nasıl çıkacakları büyük önem taşıyor… ki bunu bende şimdiden çok merak ediyorum açıkçası.

Evet şimdilik Yalova’da ibre Cumhur İttifakı’nı gösteriyor.

Her türlü gelişmeyi dikkatle takip ediyoruz.

İzleyelim bakalım neler olacak hep birlikte görelim.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet delidumrul 3 yıl önce

yalovada kim firildak kim rüzgargülü derseniz benim adayim Hakan KORKMAZ Allah insani bu kadar omurgasiz bu kadar yanar döner etmesin olmazki bu kadar ne kadar yaladin ki bu kadar firildak oldun eyyyy hakan korkmaz Allahtan kork