Hakan Korkmaz yazdı... Yalova'da siyaset kazanı kaynamaya başladı!

Türkiye seçim atmosferine girdi ve partilerin milletvekili adaylarının kim olacağı merak konusu... ki her ilde olduğu gibi Yalova’da da bu anlamda siyaset kazanı kaynamaya başladı.

İYİ Parti Yalova Teşkilatı, Yakup Bilgin Koçal’a teslim olup Koçal’ın siyasi hedeflerinin adeta don lastiği mi olacak? Yoksa İYİ Parti yeni yüzlerle yeni şeyler söyleyip Yalova’da Millet İttifakı’nı domine ederek hem Yalova siyasetinde hem de Yalova Belediye yönetiminde söz sahibi olmayı başarabilecek mi?

Yalova’da yolsuzluk batağına saplanan ve bu yüzden elindeki Yalova Belediyesi’ni hem batırıp hem de AK Parti’ye kaptırıp gerileme dönemine giren CHP, kaybolan itibar ve güvenini geri kazanabilecek mi?

Namık Öz’ün il başkanı olmasıyla yakalanan rüzgarın şu sıralar tersine döndüğü MHP Yalova’da, Ülkü Ocakları Başkanının görevden alınmasıyla başlayan ayrışma nereye evrilecek?

Deva gibi diğer partilerin Yalova seçimlerine etkileri nasıl olacak?

AK Parti kritik 2023 seçimlerinde Yalova’da 2 vekil çıkarmayı yine başarabilecek mi? AK Parti’nin Yalova’da 1. Sıra milletvekili adayı kim olacak? Sürpriz milletvekili aday adayları kimler olacak?

İşte bunların cevabı için Yalova siyaset kulislerini sizler için takip ediyorum ve en derin kulis bilgilerine sizleri olup bitenlerden haberdar etmek için ulaşmaya çalışıyorum.

Yarından itibaren her gün bir partiyi ele alıp ulaştığımız bilgi ve gelişmeleri yorumlamaya çalışacağım.

Ayrıca Yalova’da 3 yılı dolduran Belediyelerin faaliyetlerini de önümüzdeki haftadan itibaren ele alıp geçen sürede kim ne yapmış, kim halka verdiği sözleri ne oranda tutmuş, kimler kentine kimler kendine çalışmış, bunları masaya yatırıp yorumlayacağım.

Yarın AK Parti ile başlayacağım ve sürpriz bir muhtemel milletvekili aday adayını ilk kez açıklayacağım.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.