Hakan Korkmaz yazdı... Yalova siyasetinde MHP rüzgarı esiyor

Haftalık Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz bu haftaki yazısında Yalova’da esen MHP rüzgarına değindi.

Korkmaz “YALOVA’DA MHP RÜZGARI” başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı;

“Yalova siyasetinde MHP rüzgarı esiyor…

Evet Yalova siyasetinde MHP rüzgarı esmeye başladı…

Kim estiriyor bu rüzgarı peki?

Bir süre önce MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin verdiği görevle MHP Yalova İl Başkanı olan Namık Öz estiriyor bu rüzgarı.

Evet siyasette artık ustalık dönemini yaşayan kurt siyasetçi Namık Öz, kısa süre içinde Yalova’da MHP rüzgarı estirmeye başladı ve bunu şimdilik başarmış gözüküyor.

Acaba Namık Öz’le Yalova’da esmeye başlayan MHP rüzgarı fırtınaya döner mi?

Onu da izleyip göreceğiz.

Dikkatle takipteyiz.”

Yalova siyasetinin adeta nabzını tutan Hakan Korkmaz bugün sosyal medyadan yaptığı paylaşımda da MHP’nin Yalova Belediye Meclisinden bir CHP’li üyeyi daha saflarına çekme çabasından bahsedip MHP’nin Yalova Belediye Meclisinde grup kurma yolunda olduğuna değindi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 4 yıl önce

haklısınız.. her gün medyada ügd başkanını değişik bir devlet makamında görüyoruz.. her hafta mutlaka valilikte, emniyet müdürlüğünde, jandarma komutanlığında... hadi hayırlısı