Hakan Korkmaz yazdı... Yalova tarihinin en büyük soygunu!

Yalova Belediyesi’ne 3 mülkiye müfettişi geldi ve incelemelere başladılar ve bir süre daha kalacağa da benziyorlar!

Ulaştığım kulis bilgisine göre; Vefa Salman dönemiyle ilgili bir veya iki iddia üzerine incelemeler yapılıyormuş... ki iddia kabilinde aktarmış olayım.

Tabii neyin ne olduğu yakında ortaya çıkar diye düşünüyorum ve şunu çok net bir şekilde tekraren söylüyorum ki; Yalova Belediyesi, Vefa Salman döneminde uydurma ihalelerle soyulmuştur ve yapılan soygun çok büyüktür!

Şöyle ki;

Dün Vefa Salman döneminde Yalova Belediyesi ne durumdaydı, şimdi ne durumda!

Nasıl oluyor da dün veznelerinde alacaklı icra avukatlarının kamp kurduğu, makam ve hizmet araçlarına bile haciz konulan, esnafa 4-5 bin liralık piyasa borcunu bile ödeyemeyen belediye birden bire mali disiplini sağlayıp yüzlerce icralık borcundan kısa sürede kurtulup kasasında her daim nakiti bulunan ve her anlamda sorunsuz bir belediye haline geliyor?

Cevap belli...

Soygun bitti de ondan!

Evet Vefa Salman döneminde Yalova Belediyesi’ndeki sistematik soygun Yalova tarihinin en büyük soygunudur ve bu soygun mutlaka ortaya çıkarılmalı ve sorumlulardan yargı önünde bunun hesabı mutlaka sorulmalıdır.

Sadece malum davada bir süre cezaevinde kalan müteahhite verilen ihaleler, bu müteahhite yapılan temliklerle beraber incelendiğinde Yalova Belediyesi’nde Vefa Salman dönemindeki soygunun organize bir iş olduğu ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum ve bahsettiğim uydurma ihaleleri ve temlik iddialarını ilk kez 2017 yılında durumdan şikayetçi müteahhitlerin isteği üzerine haber yapıp gündeme getirdiğimi de, bu haberlerimin soruşturma dosyalarında olduğunu da hatırlatmak ve belirtmek isterim.

Hal böyleyken;

Gerçeklerin ortaya çıkması adına şuan Yalova Belediyesi’nde müfettişlerce yapılan incelemelerden duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim.

Gelişmeleri dikkatle takip ediyoruz.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.