Hakan Korkmaz yazdı... YTSO’daki Karma OSB Toplantısı

OSB’ler olası zararları ile %50’den fazlası orman arazisi olan Turizm şehri Yalova’nın önemli gündem maddesi durumunda.

Yalova’nın istemediği Karma OSB’yi hayata geçirmek için yapılan görüşmeler ise hız kesmeden devam ediyor!

Bu görüşmelerle ilgili ulaştığım kulis bilgilerini daha önce aktarmıştım...

Elindeki yerleri kendi sektöründe satamayan ve bu yüzden Karma OSB’ye çevirmek isteyen Avrasya OSB’nin sahibi Vahap Küçük’ün Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım istediği ve Erdoğan’ın da AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’e,"Vahap’ın Yalova’da sıkıntısı varmış, çözün..." şeklinde dediğiyle ilgili kulis bilgisini aktarmıştım... Ki Sayın Cumhurbaşkanımızın Yalova’daki Karma OSB ile ilgili doğru bilgilendirilmediğini düşündüğümü de belirtmiştim.

Yine Karma OSB kapsamında Yalova’da kağıt fabrikası kurmak isteyen Eren Holding’ten Hamdullah Eren’in Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na (YTSO) gelip ikna görüşmeleri yaptığı bilgisini aktarmış ve bu bilgilerin doğru olduğu YTSO Başkanı Tahsin Becan tarafından teyit edilmişti.

Son gelişme ise... ki geçtiğimiz günlerde bunu da ilk kez ben duyurmuştum...

Avrasya OSB’yi Karma OSB’ye çevirmek isteyen Vahap Küçük’ün oğlu ile beraber YTSO’a geçtiğimiz günlerde bir ziyaret gerçekleştirmesi oldu!

Evet Vahap Küçük oğlu ile beraber geçtiğimiz günlerde YTSO’a geliyor ve bir toplantı yapılıyor.

Bu toplantıya YTSO Başkanı Tahsin Becan, bazı yöneticiler, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve AK Parti Yalova İl Yöneticisi Hüseyin İshak katılıyor.

Peki Muğlim Bağatar bu görüşmeye YTSO Meclis Başkanı olarak mı katılıyor yoksa AK Parti Yalova İl Başkanı olarak mı katılıyor?

Edindiğim bilgilere göre Muğlim Bağatar bu görüşmeye YTSO Meclis Başkanı olarak katılıyor.

Hal böyleyken cevabı aranan soru şu oluyor...

Eğer Muğlim Bağatar bu toplantıya AK Parti Yalova İl Başkanı olarak değilde YTSO Meclis Başkanı olarak katıldıysa... AK Parti İl Yöneticisi Hüseyin İshak bu toplantıya nasıl ve neden katıldı?

Evet bu konuya yani YTSO’daki Vahap Küçük’lü Karma OSB Toplantısına yarın ki Pazar yazımda devam edeceğim.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
somuncu 3 yıl önce

İshale hattı tamam, yeni baraj tamam, osb suyu hazır, para yalovalıdan o da tamam.