Hasan Soygüzel, Yalova Belediye Başkan aday adayı olacak mı?

Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’in önümüzdeki yerel seçimlerde ne yapacağı açıkçası Yalova Belediye Başkan aday adayı olup olmayacağı merak konusu olunca ve son zamanlarda kamuoyunda bununla ilgili bilgiye belgeye dayalı bazı iddia ve söylentilerde bana ulaşınca kendisini dün makamında ziyaret ettim.

Bahsettiğim söylenti ve iddialarla ilgili ulaştığım ama detaylarına girmeye gerek görmediğim bilgi ve belgeleri Sayın Başkanla paylaştıktan ve değerlendirmelerini aldıktan sonra “Hasan Soygüzel 2024 yerel seçimlerinde Yalova Belediye Başkan aday adayı olacak mı?” sorusunu kendisine sormazsam ve birinci ağızdan bu sorunun cevabını almazsam olmazdı ve bende kendisine bu soruyu sordum. 

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un belediyeyi başarılı bir şekilde yönettiğine, zaman zaman yaptıkları iş birliğine ve uyum içindeki çalışmalarına da vurgu yapan Hasan Soygüzel, şu an için Yalova Belediye Başkan aday adayı olmak gibi bir düşüncesi olmadığını kesin ve net bir şekilde bana söyledi. 

Yine Hasan Soygüzel görüşmemiz esnasında İl Özel İdaresi’nde yaptıkları başarılı ve vizyoner çalışmalardan bahsetti. 

Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, bulunduğu makamda görev süresi içinde gerçekten başarılı çalışmalara imza atmış, bulunduğu koltuktan güç alan değil aksine bulunduğu koltuğa güç veren vizyon sahibi bir yönetici. 

Yalova’nın Hasan Soygüzel gibi Valisinden Belediye Başkanına, muhtarına kadar herkesle uyum içinde çalışan vizyon sahibi yöneticilere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ve böyle yöneticilerin sayılarının artması da temennimdir. 

Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’e keyifli sohbetimiz esnasında sorularıma büyük bir içtenlik ve samimiyetle verdiği cevaplardan dolayı teşekkür ediyorum ve Yalova’ya hizmet noktasında başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. 

Hakan Korkmaz 

Revizyon Gazetesi 

Genel Yayın Yönetmeni 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 11 ay önce

o kadıköy e başkan olacak