HDP, Yalova'da yerel seçimlerde Vefa Salman'ı desteklemiş!

Meclis Bütçe Görüşmelerinde konuşan HDP İstanbul Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç, yerel seçimlerde taktik uyguladıklarını açıkladı.

Birçok ilde seçim taktiği uyguladıklarını söyleyen HDP’li Oluç, Yalova’da da bu taktiği uyguladıklarını yani CHP’nin adayı Vefa Salman’a destek olduklarını açıkladı.

AK Parti Yalova İl Teşkilat Başkanı Kutalp Koyunoğlu da HDP’li Oluç’un bu sözlerinin yer aldığı konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşarak,”Yalova’da terör örgütü ile kirli birliktelik!

Hdp terör örgütünün siyasi uzantısıdır. Bunu dolaylı yada direk destekleyen de terör sevicidir.

Mart’ta da böyleydi şimdi de böyle.” diye yazdı ve tepkisini dile getirdi.

Bunu da aktarmış olayım.

Ve şunu söylemek isterim ki;

Evet yerel seçimlerde Yalova’da AK Parti son haftalara kadar büyük ara kapatıp öne geçmişti ama son 1-2 hafta HDP ile anlaşan CHP Yalova’da yerel seçimleri az farkla da olsa kazanmıştı.

Bunu CHP’liler de yaptığımız görüşmelerde zaten inkar etmeyip söylüyorlar, söylemişlerdir hep.

Yani bilinen bir şeydir bu işbirliği onu söylemek istiyorum.

Fetö’de, HDP’de birçok ilde olduğu gibi Yalova’da da AK Parti kazanmasın diye CHP adayını yani Vefa Salman’ı desteklemiştir.

HAKAN KORKMAZ

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
YalovaVefa Salman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.