İhanetçi kifayetsiz muhterisler

Çiftlikköy’le ilgili genel merkeze üzerinde oynanmış uydurma anket sonuçlarıyla algı yapmaya çalışanların gayretleri nafiledir!

İşim gereği siyaseti yakından takip eden ve gelen kulis bilgilerini ve gelişmeleri hangi partiyi ilgilendiriyorsa o parti penceresinden bakıp rasyonel ve tarafsız bir şekilde yorumlayan biri olarak belirtmek isterim ki; Çiftlikköy’de mevcut Başkanla yani Ali Murat Silpagar’la bu seçimi kazanma dışında bir ihtimalin peşinden koşmak ancak siyasetten anlamayan hayalcilerin işidir!

Yok bilerek yapılıyorsa da bu açık bir ihanetten başka bir şey değildir!

Hani “Ya biz olalım ya da belediye CHP’ye geçsin” anlayışıdır bu ve bu anlayış hangi partide yapılıyorsa yapılsın bunun adı hainliktir, ihanettir!

Hep söylüyorum… AK Parti’nin Yalova’da rakibi önce kendisidir!

AK Parti’nin Yalova’da rakibi, parti içinde koltuk ve rant peşinde koşan ihanetçi kifayetsiz muhterislerdir!

Umut Güçlü yönetimindeki İl Başkanlığı, 2024 yerel seçimlerinde başta Çiftlikköy olmak üzere Yalova'da her yerde kazanacak adaylarla yola devam etme noktasında genel merkezi doğru bilgilendirmek suretiyle sözüm ona partili bu ihanetçi kifayetsiz muhterislere geçit vermeyecektir diye düşünüyorum.

Peki niye "başta Çiftlikköy" dedim...

Bakın mesela AK Parti 2024 yerel seçimlerinde Çınarcık'ı da yeniden kazanmak istiyor ama Çınarcık'ın önemi semboliktir.

Evet sembolik bir önem taşıyan Çınarcık yerel seçimlerde kaybedilse, Çınarcık Belediye yönetimi CHP'ye geçse bir şey olmaz ama Çiftlikköy öyle değil!

Yakında OSB'lerde faaliyete geçecek yüzlerce fabrikalarıyla büyük bir istihdam gücüne kavuşacak Çiftlikköy, 2024 yerel seçimlerinde CHP'ye geçerse, il yönetimi de milletvekilleri de bunun hesabını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a veremezler ve bu işin siyasi faturası da ağır olur!

Benden söylemesi...

Sonra söylemedi uyarmadı demesin kimse!

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.