Muhalefetin kifayetsizliği ve Erdoğan'ın bitmeyen kredisi

Elektriğe ve akaryakıta üst üste gelen zamlar bir süredir devam eden malum ekonomik tabloyu derinleştirmiş ve Aziz Milletimizi ciddi sıkıntılara sokmuştur.

Şüphesiz Aziz Milletimizin büyük sıkıntılarla yaşadığı bu ekonomik tablonun bir siyasi sorumlusu vardır ve bu siyasi sorumlu mevcut iktidardır.

Nasıl ki malum ekonomik tabloyu tersine çevirecek görev ve sorumluluk iktidardaysa... seçimlere kadar bunu başaramadığı takdirde sandıkta ciddi bir fatura ödeyecek olan da iktidardır.

Siyasette artık ustalık dönemini yaşayan lideriyle uzun süredir görevde olan iktidar partisinin, bu gerçeği bilerek, son İstanbul seçimlerindeki gibi sandıkta olası sonuçları öngörerek, Aziz Milletimizi hak etmediği bu sıkıntılı süreçten kurtarmak adına ciddi adımları ivedilikle atacağını düşünüyorum.

MUHALEFETİN KİFAYETSİZLİĞİ VE ERDOĞAN’IN BİTMEYEN KREDİSİ

13 kamuoyu araştırma şirketinin ortalamasına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki AK Parti’nin oy oranı %32’ler seviyesinde.

İyi de halk malum ekonomik tablo karşısında adeta inim inim inlerken nasıl oluyor da iktidar partisi hala %32’ler seviyesinde oy alabiliyor ve hala birinci parti konumunda...

Şüphesiz muhalefetin kifayetsizliği, Erdoğan’ın halkta adeta bitmeyen bir kredisi olmasını sağlıyor ve Erdoğan'ın kişisel siyasi başarısını da görmezden gelmeden bunun en önemli sebeplerden birisi gibi durduğunu düşündüğümü ifade etmek isterim.

Bu ülkede Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sonra hiç bir siyasetçinin bu seviyede bir krediye sahip olacağını düşünmediğimi, halkımızın Erdoğan sonrası hiç bir siyasetçiye bu seviyede ve devamlılıkta bir kredi vereceğini düşünmediğimi de ayrıca belirtmek isterim.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.