Revizyon şart

Yalova Belediyesi'nde 30 personel ve bazı müdürlerin görev yerleri değişti.

Başkan Mustafa Tutuk'un talimatıyla yapılan görev değişikliği neticesinde İmar Müdürü ve Plan Proje Müdürü Kamer Vatansever, Destek Hizmetleri Müdürü Serkan Cebeci, Emlak istimlak Müdürü Ömür Bayar, Fen işleri müdürü Murat Gedik ve yeni kurulan Sıfır Atık ve İklim değişikliği müdürü Sedat Çil oldu.

Bazı personel ve müdürlerin yer değişiklikleri şüphesiz fayda getirecektir ama bazı sorunların nihai çözümü için bazı belediye başkan yardımcılarının da değişmesinin elzem haline geldiğini gözlemlediğimi ifade etmek isterim.

Evet bazı belediye başkan yardımcılarının değişmesi elzem haline gelmiştir!

Umarım yetki sahipleri de bu ihtiyacı görüyorlardır ve gereğini yaparlar...

Umarım elzem olarak gördüğüm bahse konu değişikliklerin sebebini belgelerle, haber halinde açıklamak zorunda kalmayız!

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalovalı 2 yıl önce

YALOVA BELEDİYESİNDE ASIL SORUN ÇOĞU MÜDÜR ÜNVANLI 50 CİVARINDAKİ PERSONEL ARTIK İŞE BİLE GELMEDEN MAAŞ ALIYOR..Eskıden bunlar bir odada bekletilirdi ama çoğalınca yer olmadığından işe gelmiyorlar