Size bu oyunu oynattırmayacağız!

Cumhurbaşkanı adayını açıklamada hiç acele etmeyen ana muhalefet partisi, milletvekili aday adayı olmak isteyen il başkanlarını erken istifa ettirdi gibi geliyor bana.

CHP'li il başkanları bu ay sonu veya daha ileri bir tarihte de istifa edebilirlerdi ve teşkilatlarının başında çalışmalarına devam edebilirlerdi diye düşünüyorum.

İl Başkanı milletvekili aday adayı olmak için istifa etmiş, yardımcısı yeni il başkanı olmuş ve bir hayırlı olsun ziyareti furyası almış başını gidiyor!

Bu mudur yani...

Bu çalışmak mıdır yani...

Özellikle ana muhalefet partisi teşkilatlarının iktidar olmak için daha çok halkla iç içe olup kapı kapı dolaşıp gece gündüz çalışmaları gerekmez mi?

Elbette hiç çalışmıyorlar diyemeyiz ama harıl harıl çalışıyorlar demekte hayli zor gibi.

Diğer kademe yöneticileri hadi neyse de... CHP'de il başkanlarının istifası erken alındı ve hata yapıldı diye düşünüyorum.

CHP'NİN YALOVA 1. SIRA ADAYI MEHMET GÜREL OLUR

CHP Genel Merkezi, il başkanını milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiriyorsa 1. sıraya koyar diye düşünüyorum.

Yalova için konuşuyorum ve Mehmet Gürel'den bahsediyorum.

Yani Genel Merkez seçilmiş il başkanını milletvekili adayı göstermeyi düşünmese niye istifa ettirip adeta oyun dışına atsın ki... Olacak iş midir bu!

Hee... Milletvekili adayı yapmayacaksan "Başkan kal görevinde" dersin ve delege seçimlerinde kongrede başarılı olup seçilen bir il başkanını istifa ettirmezsin yani.

Ben bu anlayışla, CHP'nin Yalova 1. sıra milletvekili adayının Mehmet Gürel olacağını düşünüyorum.

SİZE BU OYUNU OYNATTIRMAYACAĞIZ!

Nagehan demiş ki; "Suriyeliler yarın öbür gün bu ülkede hakim de olacaklar, bürokrat da olacaklar…"

Yine başka bir yazısında sığınmacılar için "memur, diplomat olacaklar…" demiş Nagehan.

Nagehan bunu bir temenni, öngörü olarak mı söylemiş, yoksa bir bilgiye, haberdar olduğu bir plana dayanarak mı söylemiş acaba?

Neyse…

Az önce sosyal medyada Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir konuşmasına rastladım…

Aynen şöyle diyordu Muhsin Yazıcıoğlu…

"Nedir bu oyunlar? Kim kiminle oynuyor? Kim kiminle alttan üstten oynaşıyor? Tahrip edilen Türk Devleti. Tahrip edilen Türk Milleti. Ve tahrip edilen Türk Milletinin geleceği. Size bu oyunu oynattırmayacağız!"

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.