Tahsin Becan aradı görüştük

Pazartesi gazeteyi baskıya vereceğim bugün ofise gitmedim evde çalışıyorum.

Az önce telefonum çaldı... Baktım Tahsin Becan arıyor...

“Buyrun Sayın Vekilim” diye açtım telefonu...

“Hakancım baktım senin beni arayacağın yok hadi büyüklük yine bende kalsın diye yine ben arayayım dedim” dedi Tahsin Becan...

Gülüştük...

“Allah razı olsun Sayın Vekilim” dedim.

Bir süre telefonda görüştüğüm CHP Yalova 1. sıra Milletvekili adayı Tahsin Becan gayet babacan, kucaklayıcı ve son derece erdemli bir tavır içinde güzel sözler söyledi, güzel düşüncelerini benle paylaştı ve aday tanıtım toplantısına da “Seni mutlaka orada görmek istiyorum” diyerek davet etti.

Gelemesem de gelmiş gibi haber noktasında ne gerekiyorsa yapacağımı Sayın Vekile ilettim ve bu konuda iletişim de kalacağımıza sözleştik.

Kıymetli okurlar, kıymetli dostlar...

Gelelim Sayın Tahsin Becan’la az önce aramızdaki görüşmeyi bir kısmıyla sizlere niye aktardığıma...

Tahsin Becan malumunuz CHP Yalova 1. sıra milletvekili adayı...

Bu ne demek oluyor?

Bu şu demek oluyor...

Tahsin Becan, 14 Mayıs’a kadar evinde yatsa ve hiçbir seçim çalışması yapmasa dahi %99.9 milletvekili olacak.

Biraz egzajere ediyorum ama gerçek bu.

Konuyu bağlamak istediğim ve bu görüşme sonucu dikkat çekmek istediğim şudur...

Evet kendi kulvarımızda konumumuz belli, kalemimizin keskin olduğu söylenir... ki zaten Sayın vekilde bu anlamda az önce mesleğimizi icra edişimizle ilgili övgü dolu düşüncelerini sağ olsun benle paylaştı...

Fakat... bir ay sonra her şartta Yalova milletvekili seçilip meclise gidecek olan Tahsin Becan’ın bana ihtiyacı yok ki!

Bir ay sonra her şartta Yalova milletvekili seçilip meclise gidecek olan Tahsin Becan’ın beni aramasına ihtiyacı yok ki!

Hem de hala yazılarımda arada çaktırmadan kendisine yüklenmeme rağmen...

Bakın bunu yapmak zor iştir... bunu herkes yapamaz...

Az önce ne dedim... “Tahsin Becan gayet babacan, kucaklayıcı ve son derece erdemli bir tavır içinde güzel sözler söyledi” dedim.

İstediği kadar kalemi keskin olsun, şöyle olsun, böyle olsun... Bir ay sonra garanti milletvekili seçileceksin ama açıyorsun telefonu ve aleyhinde yazan bir gazeteciyi arayıp büyük bir erdemlik gösteriyorsun... Bakın bunu yapmak zor iştir... bunu herkes yapamaz.

Bu çok kıymetli bir davranış ve çok önemli bir duruştur... ki bunu bir siyasetçinin yapması ayrıca önemlidir.

Neden?

Çünkü bu davranış ve duruş ileri de neler olacağıyla ilgili bize, Yalova halkına bazı ip uçları veriyor... En azından ben böyle olduğunu düşünüyorum.

Şöyle ki;

Bu erdemli davranış; kibirden uzak, kutuplaştırıcı bir siyaset anlayışından uzak bir duruş ve ülkemizin, milletimizin son zamanlarda siyasette, siyasilerden beklediği, görmek istediği ve özellikle birlik ve beraberliğin sağlanması noktasında özlenen bir duruştur.

Hülasa...

CHP Yalova 1. sıra milletvekili adayı Tahsin Becan, bu erdemli davranışıyla, 14 Mayıs'ta milletvekili olunca, bu ilde partili partisiz kimseyi ayırmadan herkesi kucaklayacağını ve asla kutuplaştırıcı olmayacağını göstermiştir.

CHP Yalova 1. sıra milletvekili adayı Tahsin Becan, bu erdemli davranışıyla, 14 Mayıs'ta milletvekili olunca, Yalova'nın, ülkenin ve bu milletin menfaati için gereken herkesle gereken iş birliğini yapma noktasında asla bir kibir içinde olmayacağını göstermiştir.

Daha çok şey sayarım ama uzatmak istemiyorum...

Evet Sayın Tahsin Becan, bu erdemli davranışıyla nasıl bir milletvekili olacağının ip uçlarını vermiştir diye düşünüyorum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Umarım yanılmam.

Bunu zaten yaşayıp göreceğiz inşallah.

Az önce beni telefonla arayıp, bu erdemli davranışıyla 14 Mayıs'tan sonra nasıl bir milletvekili olacağıyla ilgili ip uçları verdiğini düşündüğüm CHP Yalova 1. sıra milletvekili adayı Sayın Tahsin Becan'a bu yüzden, bu konuda umutlarımızı yeşerttiği için teşekkür ediyorum ve kendisine Yalova halkına, milletimize ve ülkemize hizmet için çıktığı bu siyasi yolculukta başarılar diliyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.