Vefa Salman milletvekili olup paçayı kurtarabilecek mi?

İhaleye fesat karıştırmak gibi bir çok suçlamayla hakkında bir çok dava açılan ve yargılamaları devam eden Vefa Salman'ın paçayı kurtarmak için milletvekili olmak istediğini aynı bu ifadelerle hayli uzun zaman önce ilk kez kamuoyuna duyurmakla kalmadım daha sonra bu konuyu yani Vefa Salman'ın milletvekili olma isteğini defalarca yazdım.

Vefa Salman milletvekili adayı gösterilir gösterilmez bu Kılıçdaroğlu'na kalmış bir şey... Aday gösterilirse de seçip seçmemek Yalova halkının bileceği iş ve bundan sonrası benim işim değil.

Hee merak edenler içinde şunu şimdiden açık açık ifade etmiş olayım...

Vefa Salman milletvekili olursa Yalova'ya veya ülkeye bir faydası olur mu?

Zerre kadar faydası olmaz bana göre... İşte Yalova'da 6 senede yaptıkları ve belediyeyi nasıl batık hale getirdiği ortada!

Çünkü burada niyet önemli ve niyete bakmak lazım...

Hakkında birden fazla dava açılıp ciddi suçlamalarla yargılamaları devam eden biri bu yargılamalardan kurtulmak için yani adeta paçayı kurtarmak için milletvekili olmak istiyorsa ve bu gerçekleşirse neler olacağını tahmin etmekte zor değildir.

Hiçbir şey olmaz yani...

Hee... Yalova özelinde "Zaten kim ne yaptı ki?" diyenler olabilir o da ayrı tartışma konusudur.

Bakın burada bir parantez açıp şu bilgiyi de vermekte fayda görüyorum.

Vefa Salman daha görevdeyken malum skandal yolsuzluk daha patlamamışken milletvekili olmak istiyordu. Bunu çok net bilenlerden biriyim. Yani malum skandal patlamasa ve görevden uzaklaştırılmalar olmasaydı Vefa Salman bugün milletvekili olmak için yine istifa edecekti... Sonrasında yapılacak yerel seçimlerde de Halit Güleç Yalova Belediye Başkan adayı olacaktı diye planlar vardı. Fakat bu skandal yolsuzluk patlayınca davalar da bir bir açılıp yargılamalar başlayınca üstüne Halit Güleç cezaevine girince falan Vefa Salman için milletvekili olup adeta paçayı kurtarma hedefi acil ve vazgeçilmez bir siyasi hedef haline geldi. Bunun bilinmesinde fayda görüyorum.

Evet Vefa Salman milletvekili aday adayı olmak için istifa etti ve gelinen noktada; gerek bununla ilgili verdiğim kulis bilgisinin gerekse yaptığım öngörülerin bir kez daha doğru çıkmasının ve sizlere bir kez daha gerçekleri söylemenin haklı gururunu yaşadığımı ifade etmek isterim.

Sadece gerçekleri söylemeye devam edeceğiz.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
Vefa Salman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.