Vefa Salman, Murat Ağırel'in sorusuna cevap veremedi!

Dün Halk TV’de "Kayda Geçsin" adlı programa canlı bağlanan Vefa Salman bazı açıklamalarda bulundu.

Adeta kendi çalıp kendi oynama derdinde olan Vefa Salman’ın gazetecilerden gelen sorulara cevap veremediği görüldü!

Kendi penceresinden dava sürecini anlatan Vefa Salman, Yalova Belediyesi mali işler müdürlüğü’nde yaşanan davaya söz konusu yolsuzluğun kendisinden önceki döneme uzandığını belirtince gazeteci Murat Ağırel’de son derece mantıklı ve yerinde bir soru sordu Vefa Salman’a…

Murat Ağırel, Vefa Salman’a "Sizin döneminizdeki yolsuzluk ne kadar? Sizden önceki yolsuzluk ne kadar?" şeklinde gayet basit bir soru sordu…

Ama Vefa Salman bu basit soruya bile cevap vermedi, veremedi…

Neden?

Çünkü Vefa Salman kendi çalıp kendi oynamak istiyor!

Çünkü Vefa Salman gerçeklerin ortaya çıkmasını istemiyor!

Çünkü Vefa Salman kendini mağdur gösterip milletvekili olmak istiyor!

Ey Vefa Salman niye 20 küsur milyon yolsuzluğun senin döneminde olduğunu ve buna göre çok küçük bir rakamın ise eski yani Yakup Bilgin Koçal döneminde olduğunu söylemiyorsun?

İşine gelmiyor değil mi?

İşin algı yapmak olduğu için hakikati söylemek işine gelmiyor değil mi?

Bitmedi…

Vefa Salman "Yalova Belediyesi’ni yönetemiyorlar" diye AK Parti’ye ve Mustafa Tutuk’a yüklenmeye çalışınca Murat Ağırel yine güzel bir soru sordu…

Gazeteci Murat Ağırel,"Mustafa Tutuk’un bu süreçte belediyeyi yönetirken usulsüz bir işi oldu mu?" şeklinde sordu Vefa Salman’a…

Bu soru karşısında adeta ne diyeceğini şaşıran Vefa Salman "Bakıyoruz" demekle yetindi!

Yani Vefa Salman, "Mustafa Tutuk döneminde şöyle usulsüzlük yaptılar, böyle usulsüzlük yaptılar" falan diye tek kelime edemedi!

Zaten programın başında sunucu "Bizim kimseyi aklamak gibi bir derdimiz yok, siz anlatın neler yaşadığınızı…" şeklinde konuştu ve adeta Vefa Salman’la aralarına mesafe koydu çünkü aslında hepsi neyin ne olduğunu biliyorlar. İyi de yaptılar, Kayda Geçsin ekibini kutluyorum.

Bu arada Vefa Salman sırf kendini aklamak için adeta bütün CHP’li Belediye Başkanlarına çamur attı!

Evet yanlış duymadınız… Türkiye’de CHP’li bütün belediye başkanlarının davalık olduğunu söyledi Vefa Salman...

Vefa Salman bunu söyleyerek, bunu yaparak, hakkında açılmış davaları normalmiş gibi göstermeye, normalleştirmeye çalıştı adeta...

Merak edenler Youtube’da programı izleyebilirler ve Vefa Salman’ın aslında siyaseten kendini nasıl rezil ettiğini görebilirler.

Vefa Salman'a tavsiyem şudur... Bir daha böyle canlı yayınlara çıkarsan rica et soru sormasınlar böylece rahat bir şekilde kendin çalıp kendin oynayabilirsin ve siyaseten rezil olmazsın!

Devam edelim... Çünkü bizim işimiz dezenformasyonun önüne geçmektir. Birileri sonuçta siyaset yapıyor eyvallah ama kimsenin milletin gözünün içine baka baka milleti kandırmaya çalışmasına asla izin vermeyiz ve hakikati ortaya koymak bizim görevimiz.

VEFA SALMAN MİLLETİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA YALAN SÖYLEDİ!

Dün Halk TV’de "Kayda Geçsin" adlı programa canlı bağlanan Vefa Salman adeta milletin gözünün içine baka baka yalan söyledi!

Evet Vefa Salman geçen olaylı duruşmada hakime hakaret edilmediğini söyledi!

Ali Mahir Başarır’ın Yalova Adliyesi koridorlarında hakime "Ahlaksız herif" diye hakaretler yağdırmasını Vefa Salman resmen inkar etti!

Evet benimde haberlerimin içinde görüntülerini yayınlamama ve her şeyin son derece açık ve net olmasına rağmen Vefa Salman büyük bir pişkinlikle o gün hakime hakaret edilmediğini söyleyerek milleti kandırmaya çalıştı!

Bakın Vefa Salman "Hakime hakaret edildiğini ben duymadım" dese eyvallah... Bunu demek başka "Hakime hakaret edilmedi" demek başka...

Hep söylüyorum, sonuçta siyaset yapıyorsunuz ama bu kadarda olmaz ki! Ayıptır! İnsanda biraz utanma olur!

GEÇMİŞ OLSUN

Vefa Salman, kalın bağırsağında bir sağlık sorunundan bahsetti ve bu sağlık sorunuyla ilgili Almanya’ya gitmek istediğini belirterek malum davada yurtdışı yasağının kaldırılmamasına tepki gösterdi.

Eğer Vefa Salman bahsettiği üzere bir sağlık problemini rapor halinde ortaya koyar ve tedavi için yurtdışına çıkması gerekiyorsa da mahkeme heyeti bunu değerlendirir ve yurtdışı yasağı da kalkar diye düşünüyorum.

Ben Halit Güleç’le ilgili de cezaevinde kilo verip sağlık problemi yaşadığı için "Tahliye edilmeli" diye yazı yazmış biriyim. Demem o ki; sağlık konusu benimde hassas olduğum konuların başında gelir.

Her ne kadar Vefa Salman siyaseten kendini mağdur göstermek için her şeyi, her türlü enstrümanı kullanmaktan çekinmeyen bir yapıya sahip olsa da dediğim gibi hassas olduğum konulardan biri olduğu için fazla yorum yapmadan inşallah kendisinin bahsettiği üzere kalın bağırsağında ciddi bir sağlık problemi çıkmaz diye temenni ediyorum ve geçmiş olsun diyorum.

AYIPTIR! İNSAN BİRAZ UTANIR!

Adama batık belediye bırakmışsın adam gelmiş senin 300’e yakın icra dosyanı kapatmış!

4-5 bin lira piyasa borçlarını bile ödeyemiyordunuz adam hepsini kapattı!

Bu arada hiçbir hizmeti aksatmadığı gibi adam binlerce ton asfalt döktü, yolları gıcır gıcır yaptı ama sen yine çıktın “Asfalt dökmek kente ihanettir” dedin, sırf yapılan hizmetleri perdelemek, yok saymak için!

6 senede 1 milyar bütçe kullanmışsın "Ne yaptın?" diye sorunca dut yemiş bülbüle dönüyorsun ama bak adam 500 milyonluk dev yatırımla içme suyu isale hattı projesini "Şak" diye hayata geçirdi!

Hala çıkıyorsun Halk TV’de yok belediyeyi kimin yönettiği belli değilmiş falan konuşuyorsun…

Ey Vefa Salman, Murat Ağırel soruyor sana "Var mı bir usulsüzlük?" diye… Sesin çıkmıyor, tek laf edemiyorsun ama belediyeyi kimin yönettiği belli değil palavrasıyla milleti kandırmaya, Mustafa Tutuk’un başarısını perdelemeye çalışıyorsun!

Tabii sen Yalova Belediyesini yönetme işini yardımcın Halit Güleç’e bıraktığın için, senin yerine belediyeyi perde arkasından yıllarca Halit Güleç yönettiği için sen herkesi kendin gibi zannediyorsun!

Ayıptır! İnsan biraz utanır!

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.