Yalova'da şuan ki siyasi konjonktür AK Parti'den yana

İlk iki sırada mevcut milletvekilleriyle devam kararı aldığı için arzu edilen sinerji ve heyecanın olmadığı ve kalan 32 günde olmayacağı da görünse de... bu handikapın Erdoğan'ın liderliğinin yarattığı doğal sinerji ve heyecanla aşılabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak...

En ciddi rakibi CHP'de Tahsin Becan'ın ilk sıra adayı gösterilmesi gibi türlü olumsuz etkenler neticesinde Yalova'da oluşan şuan ki siyasi konjonktürün her şeye rağmen AK Parti'nin lehine olduğunu gördüğümü ve böyle devam etmesi halinde AK Parti'nin Yalova'da istediği sonucu zorda olsa bir şekilde almaya yakın olduğunu düşündüğümü ifade etmek isterim.

Sonuçta siyasettir bu ne olacağı belli olmaz.

Bakalım kalan 32 günde bugün AK Parti'den yana olduğunu düşündüğüm mevcut siyasi konjonktürü değiştirme ve istedikleri sonuçları alma noktasında diğer partiler neler yapacaklar ve nasıl performans gösterecekler bunu izleyip göreceğiz ve elbette dikkatle takipteyiz.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.