Yasemin Fazlaca demediğini bırakmadığı Metin Oral'la kanki oldu!

Hatırlayalım… Altınova’da 2019 Yerel seçimlerinde AK Parti’nin mevcut Belediye Başkanı Metin Oral, CHP adayı Yasemin Fazlaca karşısında seçimi 6-7 puan farkla kazanmıştı ama CHP adayı Yasemin Fazlaca, yalan haberler ve iftiralarla Metin Oral’ı adeta canından bezdirmişti!

Yasemin Fazlaca’nın Metin Oral’a yalan haberlerle iftira attığını ben demiyorum, Metin Oral’ın kendisi söylüyor…

Tarih 3 Nisan 2019… Seçimlerin hemen sonrası…

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, “Seçim süresi boyunca rakibimiz hakkımızda birçok yalan haberler üretip, iftiralar attı. Yetmedi; seçim bitti, kaybettiler, hala yalan ve iftiralara devam ediyorlar. CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, ‘belediyeden 23 kişi işten çıkartıldı' diye bir beyanat vermiş. Kendisinden çıkartılan işçilerin isimlerini istiyorum.” diye adeta veryansın ediyor.

Metin Oral açıklamasında, Yasemin Fazlaca’nın seçim döneminde “çamur at izi kalsın” siyaset anlayışıyla hareket ettiğine vurgu yaparak, yalan ve iftiraların seçim sonrası da devam ettiğini, Fazlaca’nın yalan haberlerle kamuoyu oluşturmaya çalıştığını ve konuyu yargıya taşıyacağını da belirtiyor.

Metin Oral’ın bu açıklamalarını Altınova Belediyesi’nin resmi internet sitesinde okuyabilirsiniz.

Kıymetli okurlar… Dün Metin Oral’a kendi ifadesiyle yalan haberlerle iftiralarda bulunan Yasemin Fazlaca bugün adeta bütün söylediklerini yutarak diyor ki; "Mevcut Belediye Başkanımız Metin Oral’ın emanetine sahip çıkacak, ondan alacağımız bayrağı daha ileri bir noktaya taşıyacağız."

Hani bilmeyen Yasemin Fazlaca’yı AK Parti’nin adayı zanneder!

AK Parti 4 dönemlik olduğu için Metin Oral’ın yerine daha önce ilçede Kaymakam olarak görev yapan Regaip Ahmet Özyiğit’i aday gösterince sanki dün Metin Oral’a demediğini bırakmayan Yasemin Fazlaca gitti başka bir Yasemin Fazlaca geldi!

Metin Oral’a kendi ifadesiyle yalan ve iftiralarla saldıran Yasemin Fazlaca gitti yerine aynı Metin Oral’a övgüler yağdıran bir Yasemin Fazlaca geldi!

Yasemin Fazlaca dün demediğini bırakmadığı Metin Oral’la şimdilerde adeta kanki oldu!

Her fırsatta soluğu Metin Oral’ın yanında alıyor!

Peki Yasemin Fazlaca bunu neden yapıyor?

Yasemin Fazlaca kamuoyu yoklamalarında AK Parti adayı Regaip Ahmet Özyiğit’in gerisinde ve böyle giderse 15 gün sonra siyasi mevta olacağı için bunu yapıyor!

CHP adayı Yasemin Fazlaca’nın amacı yeniden aday gösterilmediği için AK Parti’ye hala kırgın olan Metin Oral ve çevresinin desteğini alarak Altınova Belediye Başkanı olup koltuğa oturmak!

Yasemin Fazlaca dün yalan ve iftiralarla saldırdığı Metin Oral’a bugün sırf seçimi kazanabilmek için yakın durmaya çalışıyor!

CHP adayı Yasemin Fazlaca 15 gün sonra siyasi mevta olmamak için bütün umudunu AK Partili Metin Oral’a bağlamış gibi gözüküyor!

Yasemin Fazlaca kamuoyu yoklamalarında eğer önde olsaydı dün yalan haberlerle iftira attığı Metin Oral için bugün "Mevcut Belediye Başkanımız Metin Oral’ın emanetine sahip çıkacak, ondan alacağımız bayrağı daha ileri bir noktaya taşıyacağız" diyerek sanki AK Parti’nin adayıymış gibi konuşup Metin Oral’a yakın durmaya çalışır mıydı?

Peki AK Parti Metin Oral’ı tekrar aday gösterseydi ne olurdu? Yasemin Fazlaca yine böyle mi davranırdı yoksa daha önce yaptığı ve Metin Oral’ın dediği gibi yine kendisine yalan ve iftiralarla saldırır mıydı?

Bakalım CHP adayı Yasemin Fazlaca’nın “Metin Oral’a yakın durma” taktiği işe yarayacak mı?

Bakalım CHP adayı Yasemin Fazlaca, AK Partili Metin Oral’dan beklediği desteği alabilecek mi?

20 senedir AK Parti’nin yönettiği ve adeta AK Parti’nin kalesi olan Altınova’da 31 Mart akşamı sonuç nasıl olacak?

İzleyelim bakalım neler olacak görelim.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.