Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Yalova’da

Bazı temaslarda bulunmak üzere Yalova’ya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yalova Valisi Muammer Erol’u ziyaret etti.

Valiliğe gelişi esnasında Vali Muammer Erol, AK PARTİ Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK PARTİ Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan V. Mustafa Tutuk, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar ÖKSÜZ, Hakim ve Savcılar ile siyasi partilerin temsilcileri tarafından karşılanan Bakan Bekir Bozdağ, daha sonra ziyaret anısına Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra valilik makamına geçtiler.

Kendilerini Yalova’da ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Muammer Erol, Bakan Bekir Bozdağ’a Yalova’nın genel durumu hakkında bilgiler vererek istişarelerde bulundular.

Valilik ziyaretinin ardından Yalova Adliyesini ziyaret eden Bakan Bekir Bozdağ, akabinde AK PARTİ İl Başkanlığı ile istişare toplantısına katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.