Ahmet Büyükgümüş: Yalova Makine OSB'mizde gerçekleşen bu önemli yatırım gurur kaynağımız

Yalova Makine İhtisas OSB’de bugün 5 yeni üretim tesisinin daha temel atma töreninde konuşan AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş; "Yalova Makine OSB'mizde gerçekleşen bu önemli yatırım gurur kaynağımız." dedi. 

Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş,"Bugün burada 5 yeni fabrikamızın temelini atmak için bir aradayız. Her temel atma, yeni bir vizyonun ortaya çıkmasına ve iş hayatını zenginleştiren girişimlerin başlangıcına tanıklık ediyoruz. Çin'den ülkemize gelen ürünlerin OSB'mizde yerlileştirilecek olması, ülke sanayimiz için büyük bir adım. Ayrıca çevre sistemleriyle ilgili kritik bir yatırımın hayata geçirilmesi ve Yeşil ekonominin önemi vurgulanıyor. Bu yatırımlar sayesinde Türkiye'de çevre ekonomisi ve döngüsel ekonomi desteklenecek. Yalova Makine OSB'mizde gerçekleşen bu önemli yatırım, gurur kaynağımız. Burada sadece bir fabrika yatırımı yapmakla kalmıyor, yeni nesil bir sanayi ekosistemine dahil oluyorsunuz. Bu ekosistemde finans, bilgi ticarileştirilmesi, eğitim ve iş gücü yetiştirilmesi gibi tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Teknoparkımız ve ilgili kamu kuruluşları, TSE ile denetim ve izleme faaliyetleriyle sanayicilerimize büyük destek sağlıyor. Değerli başkanımızın paylaştığı verilere göre, burada hayata geçen yatırımlar kilogram başına 7 dolarlık bir ihracat kabiliyetine sahip. Öncü bir vizyonun varlığını görmek bizi mutlu ediyor." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.