AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi... Yalova

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti’nin 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katıldı. Başkan Mustafa Tutuk, seçilmiş delegeler için oluşturulan 40 No’lu sandıkta oy kullandı.

AK Parti’nin Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde tek listeyle yapılan seçimde genel başkan ve parti kurulları seçimi yapıldı. Büyük kongrede Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da yer alarak oy kullandı.

Kongrede Yalova heyeti içerisinde Başkan Mustafa Tutuk’un yanı sıra AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ile AK Parti eski İl Başkanı Muğlim Bağatar da yer aldı.

Kongrede seçilmiş delegeler için oluşturulan 40 No’lu sandıkta oyunu kullanan Başkan Mustafa Tutuk, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ve hitaplarıyla AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongremizi coşkulu ve yoğun bir katılımla gerçekleştirdik” dedi.

Merkez Karar Yönetim Kurulu’na (MKYK) seçilen Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ü de tebrik eden Başkan Mustafa Tutuk, “AK Parti’mizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresinde oyumuzu kullandık. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile MKYK üyeliğine seçilen Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş’e hayırlı uğurlu olsun. Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.