AK Parti'nin Yalova 1. sıra milletvekili adayı Ahmet Büyükgümüş

Kulis... Yalova’nın tirajı en yüksek gazetesi olan Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede,"AK Parti’nin Yalova’da 1. Sıra milletvekili adayının Ahmet Büyükgümüş olması şuan için neredeyse kesin gibi" ifadelerinde bulundu.

Ahmet Büyükgümüş’ün yeni dönemde bakan yardımcısı olabileceğiyle ilgili ulaştığı kulis bilgisini de okurlarıyla paylaşan Hakan Korkmaz şu değerlendirmelerde bulundu;

"AK Parti’nin Yalova’da 1. Sıra milletvekili adayının Ahmet Büyükgümüş olması şuan için neredeyse kesin gibi.

Ama siyasettir bu ne olacağı bilinmez ve küçük bir ihtimal olsa da genç vekili milletvekili listesinde göremeyebiliriz.

Şöyle izah etmeye çalışayım...

Ahmet Büyükgümüş yerel bir siyasetçi değil ve bu yüzden Yalova’da karşılığı yok ve zaman zaman eleştiri alan bir isim.

Ahmet Büyükgümüş Genel Merkez siyasetçisi ve AK Parti’de önemli ve gelecek vaat eden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da yakın bir isim.

AK Parti’nin seçimleri kazanması halinde Ahmet Büyükgümüş’ün yeni dönemde bakan yardımcısı olabileceği ve bu bakanlığın Dışişleri Bakanlığı olacağı kulislerde konuşuluyor.

Eğer Sayın Cumhurbaşkanının Ahmet Büyükgümüş’le ilgili yeni dönemde bakan yardımcılığı gibi böyle bir tasarrufu varsa belki genç vekili yeni dönemde milletvekili adayı olarak göremeyebiliriz.

Elbette buna Cumhurbaşkanı Erdoğan karar verecek.

Başta söylediğimi tekrar etmek isterim ki; AK Parti’nin Yalova’da 1. Sıra milletvekili adayının Ahmet Büyükgümüş olması şuan için neredeyse kesin gibi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.