AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar: Yalova insanının aklıyla dalga geçmeye çalışıyorlar!
AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, gündemdeki "Yürüyen Köşk’ü Millet Bahçesi yapıyorlar" söylenti ve haberlerine Yürüyen Köşk’ten cevap verdi ve "Millet Bahçesi konusunda da maalesef konuyu speküle ediyorlar. ‘Yürüyen Köşk’ü Millet Bahçesi yapıyorlar, Ata’ya saygısızlık yapıyorlar’ falan tamamen kandırmaca. Yalova insanının aklıyla dalga geçmeye çalışıyorlar." dedi.

Yürüyen Köşk’te bugün bir etkinlikte basınla buluşan AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar,"Millet Bahçesi konusunda da maalesef konuyu speküle ediyorlar. Millet Bahçesi bizim seçim vaatlerimizde de vardı, Vefa Salman’ın seçim vaatlerinde de... Biz “Millet Bahçesi” demişiz onlar “Park” demişler. Malum köprülü kavşağın orada hastanenin karşısında 113 dönüm bir arazi. Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü tarafından bitki geliştirmek için tahsis edilmiş bir yer. Ben uzun yıllardır oradan gelip geçiyorum sizde görüyorsunuzdur hani müthiş dolu doluya kullanılan bir yer değil. Belli kısmında bir şeyler dikmişler. Arazinin büyük çoğunluğu da boştu. Şimdi yapılan Millet Bahçesi’de yine yeşil alanı ve üzerindeki bitki örtüsünü muhafaza ederek onları ya bir kenara nakledecekler ya da Araştırma Enstitüsü’nün içinde kullanacaklar, Köşk’le veya Enstitü ile hiç birşeyi yok. Zararı da yok bir bağlantısı da yok. Sizde gördünüz işte tamamen bir yanıltmaca. Arada yol var, köprülü kavşak var, buradaki arazi bütünlüğü ile Millet Bahçesi konuşulduğu yerin birbirinden bir ilgisi alakası yok ama konuları çarpıtıyorlar. Efendim “Yürüyen Köşk’ü Millet Bahçesi yapıyorlar, Ata’ya saygısızlık yapıyorlar” falan tamamen kandırmaca. Yalova insanının aklıyla dalga geçmeye çalışıyorlar." dedi.

Muğlim Bağatar,"Burası iki adım yer. Bugün bir çocuğa sorsanız Köşk’ün nerede olduğunu bilir. Bizim bahsettiğimiz Millet Bahçesi’nin nerede olduğunu bilir. Aradan ana yol geçiyor, bambaşka parseller arada siteler var adliyeler var vesaire vesaire orayla oranın fiziki olarak bir bağlantısı yok. Ama gel gelelim konuyu speküle ediyorlar." dedi.

Başkan Muğlim Bağatar,"Bence doğru bir proje. Yer olarak da çok doğru, “neden?” diyeceksiniz... Şimdi Yalova ile Çiftlikköy ki Çiftlikköy bizim en büyük ilçemiz. Aynı zamanda Yalova’ya bitişik. Yapacağımız Millet Bahçesi ile hem Çiftlikköy halkı, buraya gelen yazlıkçılar hem yerel halk faydalanacak, Yalova Merkez faydalanacak hemde bisikletle ve yürüme mesafesinde çok kolay ulaşabileceğiniz bir yerde. Bence çok doğru bir proje." dedi.

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar,"Şimdi son zamanda üstüne çalıştığımız en önemli güzel  projelerden biri... burası bir sahil kenti. Deniz kenarımızda şurada ileride biliyorsunuz yol bitiyor askeri bölgeler başlıyor. Sayın Milli Savunma Bakanımıza konuyu ilettik. Dedik ki; efendim Çiftlikköy’de Etibank’ın oradan başlayıp Yalova Üniversitesi’ne kadar olan sahil şeridini restore ediyoruz. Yani Ali Murat Başkanımız yaptı biliyorsunuz Altın Karınca Ödülü aldı. Bisiklet Yolu, Tartan Pist, Yürüyüş Yolu bunları yaptı. Aynısını devam ettirip tüm sahil boyundan Yalova’nın sonuna kadar götürüp tek parça bir sahil yapmak istiyoruz. Arada da bir engel var askeri bölge. Onu da Sayın Bakanımızla görüştük, Sayın Cumhurbaşkanmızı da ilettik. Orada bir geçiş izni istiyoruz. Yakın zamanda verilecek bu izin. Bunu da yaptığımız zaman orayı da bisiklet yolu ile Millet Bahçesi’ne  bağlayacağız. Yani vatandaş gerek bisikletiyle gerek yürüyerek her hangi bir noktadan sahile girdiğinde sahil boyundan yürüyüşünü yapacak, arzu ettiği yerden de bağlantı yollarıyla Millet Bahçesi’ne veya kendi oturduğu mahalleye yatay geçişler yapacağız. Bu hem hafta sonu çocukların daha rahat hava almasını hem işte yaşlılarımızın herkesin aileleriyle birlikte sahile çıkmasına imkan verecek ve çok güzel bir proje olacağı kanaatindeyim. Mustafa Tutuk Başkanımıza da teşekkür ediyoruz sağolsun uğraşıyor canla başla." dedi. Revizyon Gazetesi



Bugün ilki gerçekleştirilen AK Parti Yalova İl Tanıtım Medya Başkanlığının Yürüyen Köşk'te düzenlediği ve Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın da katıldığı "Başkanla Çay Sohbetleri" programında, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, gündemdeki konularla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/06/09/ak-parti-yalova-il-baskani-muglim-bagatar-vefa-salmana-fena-yuklendi-beceriksizsin/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/06/09/muglim-bagatar-yuruyen-kosk-zamaninda-fiziki-olarak-yurutulmus-ama-son-donemde-de-paralari-yurutulmus/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.