AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü: 3 milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuşan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, yaptırdıkları anketlere göre AK Parti'nin Yalova'da 3 milletvekili çıkarabileceğini iddia etti. Başkan Umut Güçlü,"Ben buraya göreve geldikten sonra 3 hafta sonra bir anket yaptırdım. Bu anketi elime aldım ve bu anketi elime aldıktan sonra 14 Mayıs seçimlerinde Yalova’da AK Parti olarak 3 milletvekili çıkarabiliriz diye sokakta konuşmaya başladım. Çünkü bizim anketlerimizde Allah’a şükür herhangi bir sıkıntı gözükmüyor." dedi. 

Hakan Korkmaz’ın sorularını yanıtlayan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, şu ifadelerde bulundu; 

"Her partinin kendine ait bir başarı çıtası var. Her parti o çıtaya göre hareket etmek istiyor. Her partinin o çıtaya göre bir hayali var ama bir de hayatın gerçekleri var. Ben her zaman matematikle hareket ettim, mantıkla hareket ettim. Ben buraya göreve geldikten sonra 3 hafta sonra bir anket yaptırdım. Bu anketi elime aldım ve bu anketi elime aldıktan sonra 14 Mayıs seçimlerinde Yalova’da AK Parti olarak 3 milletvekili çıkarabiliriz diye sokakta konuşmaya başladım. Çünkü bizim anketlerimizde Allah’a şükür herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. Diğer partilerin bahsettiği vekillik sayıları da matematik olarak anketlerde gözükmüyor. Bizim bu anketi yaptırdığımız firma Türkiye’nin her yerinde iş yapan büyük bir firma. Ben onun için diyorum ki; eğer burada çok iyi bir çalışma yaparsak ben 14 Mayıs seçimlerinde Yalova’da 3 milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum. Bunu Cumhurbaşkanımız son iftar yemeğinde de Meliha hanıma iletti. Hatta Balıkesir’i örnek verdi. Balıkesir’de dereleri ters akıttılar dedi. Balıkesir’de Sayın Cumhurbaşkanımızın o bahsettikleri, 7 milletvekili çıkarmışlardı orada... Burada Yalova’da da çok iyi bir çalışmayla bunu da teknolojik olarak da altyapı olarak da anket olarak da sokakta bunları çalışarak yapıyoruz. Bizden önceki başkanımız Muğlim Bağatar’da Allah razı olsun o da matematikle, mantıkla çalışırdı. Artık seçimler sokağa çıkalım el sıkalımdan çıktı. Artık seçim çalışmalarının sosyal medya ve anketlerle, algı algoritmalarıyla desteklenmesi lazım. Bunu Yalova’da ilk başlatan Muğlim başkandır. Bizde kendisiyle çalıştığımız için gördüklerimizin üzerine bir şeyler katıyoruz. İnşallah bunları sahada uygulayacağız. Ben inanıyorum ki çok iyi bir seçim stratejisiyle iyi bir sonuç alacağız. Bunda en ufak bir endişem, şüphem kesinlikle yok. 2 milletvekili zaten çıkarıyoruz ama çok iyi bir teşkilat çalışmasıyla 3 milletvekili çıkarmamızda imkansız değil ve bunu başaracağımıza inanıyorum." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.