AK Parti Yalova İl Kadın Kolları yeni Başkanı Avukat Selihan Dicle Şimşek oldu

Av. Selihan Dicle Şimşek, AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı oldu.

Selihan Dicle Şimşek yaptığı açıklamada,”AK Parti İl Teşkilatımızda İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktayken; Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın tensipleriyle bugün itibariyle İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Bu yola çıkarken; hangi kademede hangi zorlukta olursa olsun, her görevi mücadelemize adanmışlık hissiyle üstlendim. Bu mücadeleye yüreğini koymuş herkesle bu yolda yürüyeceğimize ve bu bayrak yarışını elden ele menzile ulaştıracağımıza inancım tamdır. Bu süreçte, desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Meliha Akyol’a , Milletvekilimiz Sayın Ahmet Büyükgümüş’e, İl Başkanımız Sayın Muğlim Bağatar’a, birlikte görev yaptığım değerli AK Parti il yönetim kurulu üyelerine, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Emirhan Balkaya’ya, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Hasan Soygüzel’e, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mustafa Tutuk’a, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Umut Güçlü’ye, beni destekleriyle cesaretlendiren tüm teşkilat mensuplarımıza ve ayrıca her koşulda en büyük destekçim kıymetli eşim Bahattin Battal’a ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim...
Görevi devreden İl Kadın kolları Başkanımız Sn. Melahat Yalçın’a emeklerinden ötürü teşekkür ediyor,yolunun açık olmasını diliyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Selihan Dicle Şimşek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.