Akşener'in Yalova ziyareti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Yalova’ya geldi. Akşener’i il merkezinde; İYİ Parti, CHP, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi il yöneticileri karşıladı.

Esnaf ziyareti de yapan Akşener, toplanan kalabalığa hitaben bir konuşmada yaptı.

EROL TATAR: FAZLA KALABALIK OLMASA DA...

Öte yandan Akşener’in Yalova ziyaretiyle ilgili İYİ Parti Yalova önceki il başkanı Erol Tatar, dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

İYİ Parti’li Erol Tatar,"Sayın genel başkanımız Meral Akşener’i fazla kalabalık olmasa da coşkulu bir vatandaş topluluğu karşılayıp uğurladı. Bir takım eksiklikler olabilir, bunları normal karşılamak gerekir. Ayrıca kısıtlı bir zaman diliminde bu çalışmanın yapıldığını da unutmamak lazım." dedi.

EROL TATAR: ÇALIŞMADAN ÖN SAFLARDA GÖRÜNTÜ VERENLER

Eski İl Başkanı Erol Tatar,"Yine her zaman olduğu gibi çalışmadan en ön saflarda görüntü verenleri de tebessüm ile izledim. Ama şunu da unutmamak lazım başarı için alınması gereken çok yol vardır. İYİ Parti Yalova il olarak küskünlükleri, bencillikleri bir tarafa bırakarak kenetlenmek zamanıdır. İyi bir Yalova için çalışmak, çok çalışmak gerektiğini unutmayalım." ifadelerinde bulundu.

Haber: Hakan Korkmaz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cahil yorumcu 2 yıl önce

6 benzemez 1 aday bile cikaramamisken beyhude cabalar bunlar..