Akşener: Tayyip Bey’i sandıkta indirmek istiyoruz

FOX TV’de yayınlanan Çalar Saat programında İlker Karagöz’ün konuğu olan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, “Tayyip Bey’i sandıkta indirmek istiyoruz. Siyasi partiler onun için kurulur.” dedi.

TAYYİP BEY’İ SANDIKTA İNDİRMEK İSTİYORUZ

Akşener,”Evet Tayyip Bey’i sandıkta indirmek istiyoruz. Siyasi partiler onun için kurulur. Ben daha iyi yapacağım diyerek kurulur. Elbette bu ucube sistemin değiştirilmesi hedefimiz var bizim. Bunu değiştirebilmek için mutlaka cumhurbaşkanlığını almamız lazım. Bunun için rekabet ediyoruz; ama küfür ederek, hakaret ederek etmiyoruz.” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NUN ADAYLIĞI

Akşener,”Adı geçen hiçbir adaya yönelik, Sayın Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, hiçbir adayla ilgili ön yargımız yoktur. Bu seçim son seçim. Bu seçim parlamenter sistemin konuşulacağı son seçim. Bu seçimi alamadığımız takdirde bundan sonraki bütün seçimler bu ucube sistem üzerinden yarışmaya döner. Türkiye ölmez bitmez ama bu ucube sistem üzerinden seçimler olur.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.