Ali Mahir Başarır, Soylu’yu tehdit edip Muğlim Bağatar’ı da hedef gösterdi!

Yalova Belediyesi'nde Vefa Salman döneminde yaşanan yolsuzluk ve zimmet davasıyla ilgili CHP Yalova İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenlendi. CHP Parti Meclis Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır burada yaptığı konuşmada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu tehdit edip AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ı da hedef gösterdi.

"Bu bir kumpas davasıdır" diyen Ali Mahir Başarır,"Kumpasın baş aktörü Süleyman Soylu’dur. Yardımcıları AKP’nin il başkanıdır ve bu çirkin senaryoyu 20 aydır ilmik ilmik işleyerek ortaya koymak istiyorlar" dedi.

"Başsavcı da, sayın mahkeme de ve Yalova yargısı da töhmet altında kalmıştır" diyen Ali Mahir Başarır,"Kimin etkisiyle Süleyman Soylu’nun etkisiyle. Süleyman Soylu burada yargıyı kullanarak Yalova’ya darbe yapmıştır. Darbeci bir İçişleri Bakanı vardır ve bunun hesabını verecek." dedi.

CEVAP VEREMEDİ!

Ali Mahir Başarır'ın, basın toplantısında bir gazetecinin Vefa Salman hakkında bir ihalede yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle yeni bir dava açılmasına yönelik sorusu üzerine Vefa Salman'ın görevden alındığı dosyayla ilgili konuşacağını söyleyerek soruya cevap vermemesi dikkat çekti.

KORKMAZ’DAN TEPKİ!

Ali Mahir Başarır’ın Vefa Salman’a ihale yolsuzluğundan açılan yeni dava ile ilgili soruya sessiz kalmasına Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz tepki gösterdi.

ALİ MAHİR, SORU ZOR YERDEN GELİNCE SUSPUS OLDU!

Hakan Korkmaz,"Taşıma vekil Ali Mahir bugün yine Yalova’ya gelip konuşmuş, konuşmuş, konuşmuş... ama soru zor yerden gelince suspus olmuş! Bir gazetecinin Salman hakkında bir taziye evinin yapımıyla ilgili ihalede yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle yeni bir dava açılmasına yönelik sorusu üzerine taşıma vekil Ali Mahir, sadece Salman'ın görevden alındığı dosyayla ilgili konuşacağını söyleyerek suspus olmuş iyi mi! Bugün sabah basın toplantısı öncesinde yaptığım ‘300 MİLYONLUK YATIRIM NEREDE?’ başlıklı paylaşımda Yalova Belediyesi'nin uydurma ihalelerle soyulduğuna dikkat çekerek ‘Bunlar Vefa Salman’ın veya Ali Mahir Başarır’ın cevap verebileceği sorular değildir ve cevap veremezler de bu sorulara...’ derken ne kadar haklı olduğum da bir kez daha ortaya çıkmıştır diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

KORKMAZ,"300 MİLYONLUK YATIRIM NEREDE?" DİYE SORDU

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Yalova Belediyesi ile ilgili devam eden zimmet davasında bilirkişiler Vefa Salman’ın 6 yılda 1 trilyon bütçe kullandığına işaret ettiler... ki asıl zurnanın zırt dediği yerde burası... Bütçelerin %30’u yatırım bütçeleridir...

1 Trilyonun %30’u 300 küsür milyon eder... Yalova’da Vefa Salman döneminde 300 küsür milyon yatırım yapılmış mıdır? Yapıldıysa hangi proje kaç paraya hayata geçirilmiştir... Soruyorum. Bırakın 300 küsür milyonu... Yalova’da 10 milyonluk veya 20-30 milyonluk bir tane proje hayata geçmiş midir? Geçtiyse hangi projedir bu? Bunlar Vefa Salman’ın veya Ali Mahir Başarır’ın cevap verebileceği sorular değildir ve cevap veremezler de bu sorulara... Yalova Belediyesi Vefa Salman döneminde uydurma ihalelerle soyulmuştur, paraları iç edilmiştir diye boşuna demiyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.