Bahçeli, Erdoğan'a Esad'ın genel af kararını hatırlatıp yol gösterdi!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, gündemdeki sığınmacılar konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Partisinin Grup Toplantısında konuşan ve Suriyeli sığınmacıların ülkelerine geri dönüşleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,"Suriye devlet başkanının 30 Nisan 2022 tarihinde ilan ettiği genel af kararı mühim ve geri dönüşleri kolaylaştırıcı bir gelişmedir. Bu kapsamda hükümetin uygulayacağı her politikayı sonuna kadar destekleyeceğimiz herkes tarafından bilinmelidir." dedi.

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Bahçeli’nin açıklamalarını şöyle yorumladı...

Bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Grup Toplantısında Cumhur İttifakı ortağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sığınmacıların geri dönüşleriyle ilgili oldukça önemli bir mesaj verdiğini düşünüyorum.

Şöyle ki;

Sayın Bahçeli, sığınmacıların geri dönüşleriyle ilgili “Suriye devlet başkanının 30 Nisan 2022 tarihinde ilan ettiği genel af kararı mühim ve geri dönüşleri kolaylaştırıcı bir gelişmedir.” dedi.

Devam ediyor Sayın Bahçeli ve diyor ki; "Bu kapsamda hükümetin uygulayacağı her politikayı sonuna kadar destekleyeceğimiz herkes tarafından bilinmelidir."

Yani Sayın Bahçeli, "iktidar Esad'la görüşme kararı alırsa destekleriz" diyor bence.

Evet ben bu ifadelerin doğrudan iktidara ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok açık bir mesaj olduğuna inanıyorum.

Sayın Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Esad’ın genel af kararını hatırlatıp Suriyeli sığınmacıların gerçek anlamda geri dönüşleri için adeta yol gösterdi diye düşünüyorum ve Sayın Cumhurbaşkanının Cumhur İttifakı ortağından gelen bu mesaja kayıtsız kalmayacağını düşünüyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.