CHP Yalova Belediye Meclis Üyesi Yavuz Bingöl, CHP’den istifa etti!

CHP Yalova Belediye Meclis Üyesi Yavuz Bingöl, CHP’den istifa etti. CHP’den istifa eden Yavuz Bingöl’ün MHP’ye geçmesi bekleniyor.

KORKMAZ, İSTİFAYI BİR GÜN ÖNCE DUYURDU…

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova Belediye Meclisindeki bu istifayı bir gün önce yaptığı sosyal medya paylaşımıyla okurlarına duyurmuştu.

Hakan Korkmaz,”MECLİS ÜYELERİ PARTİ DEĞİŞTİREBİLİRLER!” başlıklı paylaşımında”Edindiğim çok özel kulis bilgilerine göre; 2 belediyede meclis üyeleri parti değiştirebilirler! Biri Çınarcık diğeri ise Yalova Belediyesi… Çınarcık’ta geçtiğimiz ay AK Parti’li bir meclis üyesi zaten istifa etmişti hatırlanacağı üzere… ki ilk kez ben duyurmuştum bu istifa haberini…

Çınarcık Belediye Meclisinde şu an AK Parti’li olan bir meclis üyesi daha AK Parti’den istifa edip başka bir partiye geçebilir. Yalova Belediyesi’nde ise CHP’li bir meclis üyesi parti değiştirebilir.

Bu iki belediye meclisindeki muhtemel değişikliklerin adresinin aynı parti olduğunu da belirtmek isterim.

Nihayetinde bunların bir kulis bilgisi olduğunun altını çizmek ve Yalova siyasetinin önümüzdeki süreçte ilginç siyasi gelişmelere gebe hale geldiğini de düşündüğümü ifade etmek isterim.” ifadelerini kullanmıştı.

KORKMAZ'A KONUŞTU

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın sorularını yanıtlayan Yavuz Bingöl istifa kararını değerlendirdi ve “Siyaset Yalova halkı için, Yalova’nın geleceği için yapılabilmeli. Orada birliktelik sağlanabilmeli. CHP’de, AK Parti’de, MHP’de aynı çatı altında aynı kararda birleşebilmeli. Aksi halde kaybeden Yalova halkı oluyor. Ben doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.” dedi.

Korkmaz’ın “İstifa kararınızı CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel ile istişare edebildiniz mi? Kendisiyle görüştünüz mü?” sorusunu üzerine Yalova Belediye Meclis Üyesi Yavuz Bingöl,”Hayır kendisiyle görüşmedim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
CHPYalovaYavuz Bingöl
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.