Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yastık altı çağrısı

Kabine toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yastık altı çağrısı geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Fahiş fiyat hakkındaki her şikayeti yakından takip ediyoruz. Stokçuların gözünün yaşına bakılmayacak. Aşırı fiyat yükselterek ve stokçuluk yaparak piyasayı zehirleyenlere karşı sonuna kadar mücadele etmeye kararlıyız. Bizim hiç kimsenin kazancında gözümüz yoktur. Bizim karşı olduğumuz tek şey sömürüdür." dedi.

YASTIK ALTI ÇAĞRISI

Erdoğan,"Bankada, yastık altında, kasasında parası, dövizi bulunan bireylere ve kurumlara da bir çağrı yapmak istiyorum. Herkesi yatırım, istihdam, üretim, ihracat temelleri üzerine inşa ettiğimiz yeni ekonomi politikamızın getirdiği fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum. Fiyat ve kur artışlarının yol açtığı dalgalanma bir süre sonra mutlaka duracaktır. Ülkemizdeki döviz sorununun kurun seviyesiyle ilgili değil istikrarıyla ilgili olduğunu savunuyoruz ve bunu sağlayacak adımları da atıyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.