Cumhurbaşkanı Erdoğan: Külfete beraberce katlanacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada "Ülkenin kazancından hep birlikte istifade ettiğimize göre külfetine de beraberce katlanacağız. Fedakarlığı sadece devletten beklemek ne gerçekçidir ne de hakkaniyetlidir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Pirinç, makarna, et, balık, çay, kahve, su, süt ve süt ürünleri, yumurta, yemeklik yağ, şeker ve şekerli ürün çeşitleri, meyve, sebze, kuruyemiş, bakliyat gibi KDV indiriminin ülkemize ve milletimize tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Gıda ürünlerindeki KDV'yi yüzde 8'den yüzde 1'e düşürme, yani etiketlerde doğrudan 7 puan indirim yapma kararını da milletimizle paylaştık. Yüzde 7 KDV, yüzde 7 de kendilerinden fedakarlık beklediğimizi bildirdik. Yükü beraber omuzlayacağız. Ülkenin kazancından hep birlikte istifade ettiğimize göre külfetine de beraberce katlanacağız. Fedakarlığı sadece devletten beklemek ne gerçekçidir ne de hakkaniyetlidir." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.