Deva Partisi İl Başkanı Mehmet Demirhan: AK Parti nasıl geldiyse öyle gidecek!

Deva Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan, AK Parti’nin iktidara ekonomiyle geldiğini ve iktidardan gidişinin de ekonomiyle olacağını belirtti.

Teşkilat İşleri Başkanı İbrahim Çabuk ile Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ı ziyaret edip çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Deva Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan, AK Parti’yi iktidardan indirecek bir dip dalganın geldiğini söyledi.

Merkez ilçede revizyona gittiklerini belirtip, Yalova’da esnaf ve vatandaşla sürekli iç içe olduklarını söyleyen Başkan Mehmet Demirhan, ekonomideki sıkıntılara vurgu yaptı ve "AK Parti nasıl geldiyse öyle gidecek. AK Parti iktidara ekonomiyle geldi, iktidardan gidişi de ekonomiyle olacak" dedi.

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın sorularını yanıtlayan Deva Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan, ilk seçimlerde Yalova’da milletvekili dağılımının 1-1-1 şeklinde olacağını ve Deva Partisi’nin Yalova’da 1 milletvekili çıkaracağını belirtti.

Teşkilatın ve Genel Merkezin onay vermesi halinde Deva Partisi Yalova Milletvekili adayı olmayı düşündüğünü de belirten Mehmet Demirhan,"Bugün bu koltukta ben oturuyorum, yarın ben giderim başkası gelir. Siyaseti kendimiz için değil, çocuklarımız için, gelecek nesillere daha güzel ve yaşanılabilir bir ülke bırakmak için yapıyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.