Erdoğan: Cumhur İttifakı'nın adayı benim

Son dakika... AK Parti İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı olduğunu açıkladı.

Erdoğan,"Ha bire Cumhur İttifakı’nın adayı belli olsun diyorsun. İşte söylüyorum... Cumhur İttifakı’nın adayı Tayyip Erdoğan. Seçimde önümüzdeki yıl haziran ayının ortasında yapılacak. Kaçacak yerin yok Bay Kemal. Cesaretin varsa, yüreğin yetiyorsa bugünden tezi yok ya adaylığını açıkla, ya da adayını açıkla." ifadelerinde bulundu.

"Bu zat şimdi de cumhurbaşkanlığı peşinde koşuyor" diyerek CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Bunu delikanlıca yapmak yerine dolambaçlı yollarla gerçekleştirmeye çalışıyor. Bizleri zaman zaman güldürmüyor eğlendirmiyor da değil. Ülkenin yönetimine talip olmak gece yarısı sosyal medyada şaklabanlık yapmaya benzemez. Artık masa etrafından top çevirme adına milleti oyalama devri geride kaldı. Vakit karar verme vakti. Bu zata açık çağrıda bulundum. Kendisi iftiralarını sürdürerek yine topu taca atmaya çalıştı." dedi.

Erdoğan,"Buradan aynı davetimiz bir kez daha yapıyorum; artık kaçak güreşmeyi bırak, ipe un sermekten sürekli bahane üretmekten vazgeç. Havaya bakıp ıslık çalarak etrafta gezinmekle bu iş olmaz. Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Kaçacak yerine yok Bay Kemal. Gel kendine ve partine daha fazla eziyet etme Bay Kemal. Cesaretin varsa bugünden tezi yok ya adaylığını ya da adayını açıkla. Ha bire 'Cumhur İttifakı'nın adayı belli olsun' diyorsun. İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan. Ha bire 'Seçim tarihi belli olsun' diyorsun. İşte söylüyorum, seçim önümüzdeki yıl haziran ayının ortasında yapılacak. Kökeninden meşrebinden kimliğinden dolayı sana aba altından sopa gösteriliyorsa çaresi var. AK Parti Türkiye'si eşit vatandaşlığı garanti altına almış bir ülkedir. Bu ülkede kimsenin ötekileştirilmesine izin vermeyiz. Her mazlumun, mağdurun yanında olduğumuz gibi senin de yanında dimdik dururuz Bay Kemal. Hangi sebeple olursa olsun hiçbir vatandaşımızın hayallerine ket vurulmasına müsaade etmeyiz. Yeter ki sen aday ol.'' ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.