Erdoğan: Sıkıntıya düşen esnafımız olduysa helallik istiyoruz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin teşkilatlarıyla telekonferans yoluyla bayramlaştı.

Erdoğan,“Milletimize söz verdiğimiz şekilde pazartesi gününden itibaren kontrollü normalleşme takvimimizi uygulamaya başlıyoruz... Sanayi üretimi ve ihracat rakamları her ay yeni rekorlar kırarak ilerliyor... Buna rağmen sıkıntıya düşen insanımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz.” dedi.

KILIÇDAROĞLU: HEMEN SEÇİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Helallik” istemesine tepki gösteren CHP Lideri Kılıçdaroğlu,”Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen! #HemenSeçim” ifadelerinde bulundu.

AKŞENER: GETİR SANDIĞI HELALLEŞELİM

İYİ Parti Lideri Meral Akşener ise yaptığı paylaşımda,”Sayın Recep Tayyip Erdoğan sen unutmuş olabilirsin ama, siyasetçi milletiyle kürsülerde değil, sandıkta helalleşir. Madem helalleşmek istiyorsun, korkma, getir sandığı helalleşelim. Zor durumdaki çiftçiyle, esnafla, işsiz gençle helalleşelim. Milletimizin kutlu iradesiyle helalleşelim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.