Ersin Akyüz'den,"Kontrol bende, görevimin başındayım" mesajı

Partisinin İl Başkanları Toplantısına katılan İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz yaptığı açıklamada,"TBMM grup toplantısı, Genel Merkez ziyareti, İl Başkanları toplantısı derken hep beraber iftarımızı da yaptık. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hep birlikte daha İYİ olacağız. YALOVA İYİ OLACAK…" ifadelerinde bulundu.

Yalova siyasetindeki gelişmeleri yakından takip eden en son Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal’ın ve AK Parti Yalova eski İl Başkanı Mustafa Pehlivan’ın İYİ Parti’ye katılacağını ilk defa Yalova kamuoyuna duyuran Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Genel Merkezde temaslarda bulunan İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz’ün Genel Başkan Meral Akşener ve diğer yöneticilerle samimi görüntülerini yorumladı.

Hakan Korkmaz,"İYİ Parti Yalova Teşkilatı malum katılımlarla hareketli ve bir o kadar da sıkıntılı günler yaşıyor...

Çünkü partiye katılması beklenen adı geçen siyasi aktörler öyle sıradan isimler değiller... Özgül ağırlıkları ve siyasi hedefleri olan isimler...

Böyle olunca haliyle durumdan, gelişmelerden rahatsız olan teşkilat mensupları oluyor.

Diğer yönüyle malum gelişmelerin İYİ Parti Yalova Teşkilatlarında ciddi değişimleri beraberinde getireceğini gelişmelere objektif gözle bakan veya siyasetten biraz anlayan herkes kolayca öngörebilir.

Baktım sosyal medyada önüme bir fotoğraf düştü...

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz, İl Başkanları Toplantısı için Genel Merkeze gitmiş ve bazı görüşmeler yapmakla kalmamış başta Genel Başkanı Meral Akşener’le olmak üzere son derece samimi gözüken fotoğraflar çektirmiş ve bunları da paylaşmış.

Lafı hiç fazla uzatmayacağım...

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz,'Kontrol bende, görevimin başındayım' mesajı vermiş bana göre...

Ben bu fotoğrafa bakınca bunu gördüm." yorumunda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.