Esnafın sesi olan Hakan Korkmaz, siyasileri uyardı: Herkes işini iyi yapacak!

Yalova’da vatandaşın ve esnafın sesi olan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, yine sıkıntılı bir esnafın sesi oldu ve siyasileri uyardı.

Bir esnafın "Hakan bey Yalova'da esnaflık yapıyoruz. Uzun yıllardır süre gelmiş babadan gelen bir dükkan geçmişi 92 yılına dayanıyor. Kırmızı et fiyatlarındaki artışlar dan dolayı hergün menü fiyatlarını güncel hale geldik. Buda tabiki müşteri kaybına neden oluyor. Artan maliyetler kiralar günlük gözükmeyen giderler derken artık esnaflık yapılmaz hale geldi. Dışarda yemek yemek artık lüks oldu. Müşterilerimize hergün dert anlatmaktan bi hal olduk. Esnaflık yapmak artık para kazanmaktan çok çile haline geldi. Siz insanlarin sesi oluyorsunuz. Nereye kadar gidicek bu hayat pahalılığı nerde durucak. Hükümet sağır hiç kimsenin sesine cevap vermiyor." diyerek sıkıntısını ilettiği Hakan Korkmaz,"Yalova’da özellikle iktidar mensubu siyasileri, esnafın sıkıntılarıyla gerçek anlamda ilgilenmeleri konusunda uyarıyorum." dedi.

"Biz vatandaşın sesini duyurma noktasında arada köprüyüz. Bizim kulvarımız belli ve biz bu noktada işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz." diyen Hakan Korkmaz,"Keşke siyasiler de işini iyi yapsalar da bize hiç ihtiyaç olmasa... Ama öyle olmadığı açık... Yalova’da özellikle iktidar mensubu siyasileri, esnafın sıkıntılarıyla gerçek anlamda ilgilenmeleri konusunda uyarıyorum. Bu işler öyle sosyal medyada fotoğraf paylaşmayla veya trollük yapmayla falan olmaz, olmadığı da görülüyor! Siyasetçide işini iyi yapacak ve esnafın sorunlarıyla, sıkıntılarıyla olabildiğince ilgilenip çözmeye çalışacak. Herkes işini iyi yaparsa sorunların asgariye ineceğini düşünenlerdenim. Bizim esnaftan, milletten yana taraf olduğumuzu kimse unutmasın." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Yıldız Öncü firin.... 2 yıl önce

Bizler de firinci esnafi olarak zor durumdayiz..Zura artan un ve enerji fiyatlari belimizi bukuyor..Eknegin 4 lira olmasi ictrn degil..Ukrayna savasi ekmeklik bugday sorununu artirdi..Bi durumu da kosenize tasirsaniz sevinirim..En derin saygilarimla