Gaziantep'te vatandaşa ekmek indirim kuponu dağıtıldı!

Gaziantep’te 2,5 lira olan ekmeği 1 lira ucuz almaları için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara indirim kuponu dağıtıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Fırıncılar Odası arasında geçtiğimiz gün bir protokol imzalandı ve vatandaşlar için ekmekte 1 liralık indirim kuponları hazırlandı. Bu kupon ile 2,5 lira olan ekmek 1,5 liraya satın alınabilecek. Protokol gereği aradaki fark ise belediye bütçesinden ödenecek.

CHP: ÜZÜNTÜ VERİCİ

CHP Şehitkamil eski İlçe Başkanı Umut Yılmaz, AKP'nin 20 yıldır iktidarda olduğunu belirterek, “Onlar dağıtılan kartlara ‘İndirim Belgesi' diyor ama bize göre karne” dedi. CHP'li Umut Yılmaz, “20 yılı aşkın bir süredir iktidarda olan bir partinin bu gün geldiğimiz noktada savaş dönemlerinde yaşanan ekmek karnelerini görmek üzüntü verici.” dedi.

FATMA ŞAHİN: BİZİM YAPTIĞIMIZ DESTEKTİR

Öte yandan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise bunun bir karne olduğu iddialarını reddetti ve 126 bin dar gelirli aileye aylık 150 ekmeği 1 TL indirimli olarak vereceklerini söyledi. Fatma Şahin, “Karne, piyasada bulunmayan bir şeyin ne kadar alınması gerektiğine ilişkin sınırlandırma belgesidir. Ekmekte sıkıntı yok. Bizim yaptığımız destektir. Ramazanda 150 milyon TL'lik gıda paketi yardımı da yapılacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.