Hakan Korkmaz'dan "Vefa Salman gururumuzdur" diyen Kılıçdaroğlu'na tepki!

CHP Grup Toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, Yalova tarihinin en büyük yolsuzluk skandalı sebebiyle görevden uzaklaştırılıp yargılaması devam eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın göreve iade edilmemesine tepki gösterip,"Vefa Salman onurumuzdur, gururumuzdur" dedi.

Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz tepki gösterdi!

Hakan Korkmaz sosyal medya hesabından "KILIÇDAROĞLU’NA SORUYORUM: VEFA SALMAN BİR YILMAZ BÜYÜKERŞEN MİDİR Kİ GURURUNUZ OLDU?" başlıklı paylaşımında şu ifadelerde bulundu:

"CHP Grup Toplantısında “Vefa Salman onurumuzdur, gururumuzdur” diyen Kılıçdaroğlu’na soruyorum…

Vefa Salman niye gururunuz oldu ki?

Vefa Salman 6 senelik görev süresi içinde 1 milyar bütçe kullanmasına rağmen Yalova’da hangi vizyon projelerini hayata geçirdi ki gururunuz oldu?

Vefa Salman 6 senelik görev süresi içinde Yalova’da ne yaptı ki gururunuz oldu?

Vefa Salman 6 senede 300’e yakın icra dosyası biriktirdiği için mi gururunuz oldu?

Vefa Salman makam aracından tutunda hizmet araçlarını bile hacizlik hale getirdiği için mi gururunuz oldu?

Vefa Salman 6 senede Yalova Belediyesi’ni batık hale getirdiği için mi gururunuz oldu?

Vefa Salman, döneminde Yalova tarihinin en büyük yolsuzluğu olduğu için mi gururunuz oldu?

Vefa Salman bir Yılmaz Büyükerşen midir ki gururunuz oldu?

Hülasa…

İktidar hedefinde olan bir partinin Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen biri nasıl olurda belediyecilikte başarısızlığı çok açık ortada olan ve hakkında ihaleye fesat karıştırmak gibi ciddi suçlardan 5 ayrı dava açılan ve yargılaması devam eden birine bu şekilde sahip çıkar ve üstüne "Onurumuz, gururumuz" der!

Olacak iş midir bu?

Soruyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SUAT K. 1 yıl önce

Ya Hakan bey kardeşim sen neden Vefa Salmana kafayı taktın ki? Bir gazetecinin görevi canı istediğni kötülemekmidir? Bırak ta halk karar versin.değil mi?

Avatar
Dogruducu Davut 1 yıl önce

Dogruları yazmak suc mu....Elini vucdanina koyup kim şunu diyebilir.." Belediyede 23 milyonluk kayip paradan Vefa Salman'in haberi yoktu.."..Kimse diyemez..O koltuga oturup gözümüzün icine baka baka, Halit Gülec'in başını yakan....

Avatar
Süha Yorulmaz 1 yıl önce

Ben bir chp partili olarak nefret ettim partimden.
Belediyede oyle bi yolsuzluk carki kurulmus ki..Yolsuzluktan haberi olana bir pay verilmis..38 kisi bunu dillendirince ki hepsi de suca ortak kisiler..Fazla pay istenince yolsuzluk patladi..Simdi ise hic bi partili degilim...

Avatar
Tahsin Suiçmez 1 yıl önce

Halit Gülec 1.5 yıl cezaevinde yattı, çikti ne oldu..Sütten cikan ak kaşikmi..Belediyenin parasi nerde..Paylasildi yok ortada cunki..Parayi getirip verse bu kendisini aklarmi..Hayir...Bu hareket onun durust ,onurlu , kisilik sahibi yapar mi..Yine HAYIR

Avatar
Kenan Karslioglu.. 1 yıl önce

Vefa Salman bi bataga saplandi..Chp milletvekillerinin paçasina tutundu...Her mahkeme gunu ayni tiyatro...Kendine guvenip savunabilecegi bir dal yok..23 milyon uctu gitti..Bir Yaliva'li olarak o paradaki payimi istiyorum

Avatar
ismail 1 yıl önce

Troller iş başında...