Yalova siyasetinin nabzını tutan Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, 8 Haziran’da sosyal medya hesabından Çınarcık eski Belediye Başkanı Avni Kurt’la ilgili iki söylentiyi gündeme getirmişti.

Peki o ara sen ne yapıyordun Mehmet Efendi! Peki o ara sen ne yapıyordun Mehmet Efendi!

Hakan Korkmaz,“AVNİ KURT'LA İLGİLİ İKİ SÖYLENTİ” başlıklı paylaşımında,"Çınarcık eski Belediye Başkanı Avni Kurt'la ilgili ilçede yayılan iki söylenti şöyle...
1-Şu an Çınarcık Belediyesi'nin borcu 150 milyonlara dayandığı ve belediye adeta borç batağında olduğu için Avni Kurt'un yerel seçimlerde belediye başkan adayı olup olmamayı ciddi şekilde düşündüğü konuşuluyor hatta bu yüzden aday olmayacağını iddia edenler bile var.
2- Avni Kurt'un önümüzdeki yerel seçimleri kazanıp tekrar göreve geldiğinde belediyede Numan Soyer döneminde işe alınan personeli işten çıkaracağı söyleniyor." ifadelerinde bulunmuş ve değerlendirmelerinin sonunda,"Elbette bu söylentilerle ilgili Avni Kurt'un bir açıklama yapması lazım ve Avni Kurt ne diyecek ona bakmak lazım" demişti.

BEKLENEN AÇIKLAMAYI YAPAN AVNİ KURT, ADAYLIK SİNYALİ VE PERSONELE GARANTİ VERDİ!

Hakan Korkmaz’ın söylentileri gündeme getirip Avni Kurt’a açıklama yapması için çağrıda bulunması üzerine Çınarcık eski Belediye Başkanı Avni Kurt’tan beklenen açıklama bayram sonrası geldi.

Yaptığı yazılı basın açıklamasında Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e gerçekleştiremediği vaatleri üzerinden yüklenen Avni Kurt,"Göreceksiniz: Çınarcık Belediyesi’nin üzerine çöken bu kışı, yaza çevireceğiz. Kimsenin ekmeğiyle oynamayı asla ve asla aklımızın ucundan dahi geçirmemekle birlikte, personelin maaş sorununu ivedilikle çözüme kavuşturacağız. Sevdalısı olduğumuz bu kentin belediyesini, zümrüdüanka kuşu gibi küllerinden yeniden doğuracağız. Vaktiyle zifiri karanlıktan geçilmeyen sahillerimizi ışıl ışıl yaptığımız gibi, Çınarcık Belediyesi’ne de ışıl ışıl günler yaşatacağız. Saydırmadıkları oylarla gelenler, bin kez dahi sayılsa yine değişmeyecek olan oylarla gidecek. Haksızlıkla gelen, adaletle gidecek." ifadeleriyle Hakan Korkmaz’ın gündeme getirdiği söylentilere de cevap vermiş oldu.