İmamoğlu: Her şey çok güzel olacak

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüs’ten hayatını kaybeden İSTAÇ AŞ’nin merhum Genel Müdürü Mustafa Canlı adına inşa edecekleri, ‘Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezi Okulu Proje Tanıtım Programı’nda konuştu.

Mustafa Canlı BİLSEM'i, 2022'nin Eylül ayında açmayı planladıklarını kaydeden İmamoğlu, “Sevgili Müzeyyen ablamız, kıymetli Emre, Elif ve Ebru… Bence sizi, dolu dolu teselli edecek olan yüzlerce çocuk olacak burada. Sıklıkla ziyaret edin. Onlara baktığınızda, babanızın hala hizmet elinin burada olduğunu düşünün. Onun için ne kadar gurur duysanız babanızla, kıymetli eşinizle ve evladınızla, azdır. Bu ülkenin çocuklarının gözlerinden ve gençlerin gözlerinden aldığım enerjiyi, hissettiğim duyguları kelimelerle ifade edemem. Onun için dünyanın en umutlu insanıyım. Onun için, göreceksiniz bu memlekette çok yakın zamanda her şey çok güzel olacak.” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.