İmamoğlu: Yalova'yı geliştireceğiz

Yalova mitinginde konuşan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,"Yalova'nın çözülmeyen bütün sorunlarını biliyoruz. Yalova'nın sorunlarını biz çözeceğiz. Yalova'yı geliştireceğiz." dedi.

İBB Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı İmamoğlu, Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda "Halk Buluşması" adı altında bir miting düzenledi. Katılımın oldukça fazla olduğu görülen mitingde Yalovalılara seslenen İmamoğlu, Yalova'nın 1999'dan sonra depremle anıldığını ifade etti.

İMAMOĞLU: YALOVA'YI TURİZM ŞEHRİ YAPACAĞIZ

Ekrem İmamoğlu, "Burada acil iki görevimiz var. Yalova'nın tekrar çok değerli bir biçimde tanıtıldığı, dünyanın vitrinine konulacak güzelliğinin yansıtıldığı, İstanbul'la da paslaşan bir karakterde tekrar Yalova'yı turizm şehri yapacağız. İkinci önemli konu, İstanbul'la bu şehri bekleyen Marmara Depremi'ne karşı çok güçlü ve hazır bir hale getireceğiz. Depreme dayanıklı bir Yalova olacak. Bu işleri biz yaparız" dedi.

İMAMOĞLU: İŞSİZLİK SORUNUNU DA BİZ ÇÖZECEĞİZ

İmamoğlu, "Yalova'nın işsizlik sorununu da biz çözeceğiz. Esnafın, çiftçinin, orman içi köylerde yaşayanların, buradaki sanayicilerin sorunlarını biz çözeriz. Yalovalı kadınların, gençlerin, çocukların, emeklilerin, sorunlarını da biz çözeceğiz" dedi.

İmamoğlu, CHP Yalova milletvekili adayları Tahsin Becan, Mehmet Gürel ve Yasemin Fazlaca ile mitinge katılan kalabalığı selamladı.

Anahtar Kelimeler:
İmamoğlu Yalova Mitingi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.