Kaytazdere Belediyesi AK Parti'ye geçti!

Yalova'da CHP'li Belediye Başkanı Ali Kangal’ın 10 ay hapis cezası ve hak mahrumiyeti almasının ardından Kaytazdere Belediyesi, AK Parti'ye geçti. Belediye meclisinde bugün yapılan seçimde CHP'den AK Parti'ye geçen meclis üyesi Korhan Tan, 9 meclis üyesinin 5'inin oyunu aldı ve Kaytazdere Belediye Başkan vekili oldu. Böylece Kaytazdere Belediye yönetimi AK Parti'ye geçti.

NE OLMUŞTU?

2018 yılında görevden aldığı Fen İşleri Müdür Vekili Ş.D'nin göreve iadesine ilişkin mahkeme kararına uymadığı gerekçesiyle Yalova 2. Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal hakkında 10 ay hapis cezası ve infaz süresince kamu hizmetlerinden yasaklanmasına karar verildi. Bursa Bölge Adliye Mahkemesi 6. Ceza Dairesindeki istinaf incelemesinde yerel mahkemenin kararının hukuka uygun bulunmasıyla CHP'li Belediye Başkanı Ali Kangal'a infaz süresince kamu hizmetlerinden yasaklanması kararı önceki hafta tebliğ edildi. Kararın tebliğ edilmesinden sonra Başkan Ali Kangal, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan ve CHP Yalova İl Başkanı Muttalip Tunç ile birlikte belediye önünde basın açıklaması yapmış ve kararı eleştirmişlerdi.

KORKMAZ, CHP YALOVA İL YÖNETİMİNİ YERDEN YERE VURDU!

Gelişmeleri yorumlayan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, CHP Yalova İl Yönetimini adeta yerden yere vurdu!

Hakan Korkmaz,"AK PARTİ ÇALIŞIYOR, CHP SEYREDİYOR!" başlıklı yorumunda,"Umut Güçlü liderliğindeki AK Parti Yalova İl Başkanlığı, Kaytazdere Belediyesi'nde meclis üyesi transfer edip Belediye yönetimini ele geçirdi! Hem de sessiz sedasız yaklaşık 10 gündür bu işe çalışan AK Parti bunu oylama günü yapıyor! Operasyona bakar mısınız! Tebrik ediyorum. Peki AK Parti Yalova İl Başkanlığı bunu yaparken CHP Yalova İl Başkanlığı ne yaptı?" diye sordu!

"Bir kaç gün önce Ali Kangal ile beraber belediye önünde açıklama yapan CHP'liler ne yaptılar? Böyle bir şeyi nasıl öngöremezsiniz!" diye sorup CHP Yalova İl Yönetimine yüklenen Hakan Korkmaz şöyle devam etti;

"Bunun önlemini almak sizin işiniz... Bunları öngörmek, bunların önüne geçmek için varsınız ve o koltuklarda oturuyorsunuz değil mi?

Yalova'da AK Parti çalışıyor, CHP seyrediyor galiba!

CHP Yalova il yönetiminin görevi olup bitenleri seyretmek midir?

Ondan sonra "AK Parti belediyeyi elimizden aldı..." diye bağırıp, ağlaşın durun...

AK Parti Kaytazdere'de öyle bir operasyon yapmış ki; sadece belediyeyi değil CHP'nin aklını da almışa benziyor! Kimse kusura bakmasın.

CHP Yalova'da bu kafayla devam ederse çok zor bir yerel seçim süreci yaşar ve istediği sonuçları almakta da zorlanır!

Benden söylemesi.

Sonra söylemedi uyarmadı demesin kimse."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.