Kılıçdaroğlu: 2 yıl içinde bütün sığınmacıları memleketlerine göndereceğim

Kırklareli'de muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderleri buluşmasında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu,"Bu millete sözüm sözdür... En geç 2 yıl içinde bütün sığınmacıları davulla zurnayla memleketlerine göndereceğim. Kararlıyım. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Kendi topraklarımızda kendi evlatlarımıza bir iş bulalım ya… ‘Efendim onlar olmazsa sanayi batıyormuş.' Ne demek yani? Şu cümleye bakın Allah aşkına. Değiştireceğiz bunları." dedi.

1 YIL İÇİNDE YURT SORUNUNU ÇÖZMEZSEM SİYASETİ BIRAKACAĞIM

Gündemdeki yurt sorununa da değinen Kılıçdaroğlu,"20 yıldır yurt sorununu çözemediler. Kırklareli'nden bütün Türkiye'ye sesleniyorum: 1 yıl içinde yurt sorununu çözmezsem siyaseti bırakacağım. Yurt sorunu dediğiniz nedir Allah aşkına ya? Bütün üniversitelerin kampüsünde yaparsınız… Onlar Türkiye'nin geleceği. Onlar ne kadar iyi yetişirse, ne kadar iyi eğitim alırlarsa Türkiye o kadar büyüyecek. Ama siz bunları, pahalı yerlere mahkum ediyorsunuz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.