Kılıçdaroğlu: Anketlerde AK Parti'nin üstündeyiz

Habertürk TV canlı yayınında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin oylarının AK Parti’nin üstünde olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu,"Yaptırdığımız anketler var. Şimdi az bir parça AK Parti'nin üstündeyiz, daha da artacağız, bundan sonraki süreçlerde biraz daha iyi noktalara geleceğiz." dedi.

KILIÇDAROĞLU: BİRİNCİ TURDA ALACAĞIZ

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Kılıçdaroğlu,"HDP yok masada, doğru. Sayın Sancar'da biz orada yokuz dedi. Biz de o masada olmalıydık diye söylendi. 6 liderin görüşü böyle çıktı. Bir ittifak daha var. Orada da birden fazla parti bir araya geldi. Biz birinci turda alacağız, hiçbir sorun çıkmaz. Seçimi iptal etmeye kalkarlar, tekrar yaparız. En ufak endişemiz yok. Çünkü milletin şurasına gelmiş. Bunlar her şeyi yapmaya kalkarlar, enteresan dünyaları var. Hayatımda bu kadar koltuk meraklısı görmedim. Koltuk insana bir şey vermez. Manevi dünyan, irfanın, bilgin, insana saygın sana bir şey verir. O nedenle lüks itibardır diyor. Aramızda siyahla beyaz kadar fark var." ifadelerinde bulundu.

KILIÇDAROĞLU: SURİYELİLERİ KÖLE GİBİ ÇALIŞTIRMAK İSTİYORLAR

Sığınmacılarla ilgili Kılıçdaroğlu,"6 partide sığınmacıların insani koşullarda ülkelerine dönmelerini herkes istiyor. Erdoğan istemedi mesela. Sonra ısrar olunca kamuoyu yoklaması sonucunda bir eğilim olunca biz de gönderelim dediler. Gönderemezler, göndermek istemezler. Suriyelileri köle gibi çalıştırmak istiyorlar. Irkçılık yapmadan, insani koşullarda bu insanları ülkelerine göndermeliyiz. Önce Türkiye ile Suriye büyükelçiliklerini açacağız. Buradan Suriyeliler gönderilecekse meşru organlarıyla olacaktır." diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU: AK PARTİ’Yİ GENÇLER GÖNDERECEK

"Gençler eğlenecek, bu insanların enerjilerini boşaltma hakkı, eğlenme hakkı var" diyen Kılıçdaroğlu,"Yasaklıyorlar. Neden korkuyorsunuz? Sanatçılar mahkeme koridorundan geçtiler. Türkiye'nin en önemli sanatçıları. Sanatçı aykırı insanlardır. Suyun, rüzgarın aksinedir. Nazım rüzgara karşı yürüyendir. Sanatçı şakşakçı değil. O dünyaya saygı duyacaksınız. Yasaklar doğru değil. Devletin görevi orada güvenliği sağlamaktır. Siz yasaklıyorsunuz, niçin? Korkudan. Bu gençler gönderecek onları, ben değil. 7 milyon 700 bin genç ilk kez oy kullanacak, bu beyleri gönderecek." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.