Kılıçdaroğlu: İlk seçimde iktidarız

Partisinin Abant Toplantısında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu,"Her şeye zam yağmuru. Buradan vatandaşı kurtarmamız lazım. Tarihin bize yüklediği bir sorumluluk var ve bu sorumluluğun bilincinde hareket etmek zorundayız. İlk seçimde inşallah iktidarız. Ve beraber bu mücadeleyi yapacağız." dedi.

Elektrik şirketlerini de zam yapmamaları konusunda uyaran Kılıçdaroğlu,"En pahalı elektriği kullanıyoruz. Elektrik düğmesine bastığı zaman beş çeşit vergi ödüyor vatandaş. O nedenle elektrik dağıtım şirketlerinin dikkatli adım atması lazım. Milletin sırtına çökmeye çalışırsanız, elektriğe zam yapmaya kalkarsanız söylüyorum bunun bedelini ödeyeceksiniz. Yarın iktidar olduğumuzda bunun hesabını kesinlikle soracağız. Halktan yana milletten yana tavır alacağız ve bunun hesabını soracağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.