Kılıçdaroğlu: Millet kararını vermiş vaziyette sandığı bekliyor

CHP Lideri Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada,"Millet kararını vermiş vaziyette sandığı bekliyor." dedi.

Kılıçdaroğlu,"Herkes diyor 'biraz sabır.' Sabrediyorlar. Gelecek ve milletimiz kararını verecek. Bizim işimiz halka. Halka gideceğiz. Var olan karamsar atmosferi nasıl düzelteceğimizi anlatmamız gerekiyor. Yeni yol haritamızı, demokrasiyi, özgürlükleri, çiftçinin esnafın nasıl kazanacağını, derin yoksulluğu nasıl gidereceğimizi, diğer ülkelerle nasıl barışacağımızı, misafirimiz olan Suriyeli kardeşlerimizi kendi ülkelerine nasıl huzur içinde gönderebileceğimizi anlatmamız lazım." dedi.

Kılıçdaroğlu,"Biz bunları anlattığımız zaman zaten geniş kitleler bir şekilde ikna oluyorlar. Birbirimize bunları anlatmamız lazım. Çünkü Türkiye'nin bir değişime, dönüşüme ihtiyacı var. Barışmaya, kucaklaşmaya ihtiyacı var. Türkiye'nin helalleşmeye ihtiyacı var. Artık kavgadan bıktık. Yeni bir atmosfer, güzellik istiyor herkes. Türkiye güzel, cennet gibi bir ülke. Bu cenneti illa cehenneme mi çevirelim. Hayır. Biz bu güzel ülkede huzur içinde yaşamak istiyoruz. Doğusu, batısı, güneyi, kuzeyi herkesle kucaklaşacağız." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.