Kılıçdaroğlu: Vatandaş borç batağında, herkesin borcu var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'da partisinin grup toplantısında konuştu ve ekonomi üzerinden iktidara yüklendi.

Kılıçdaroğlu, "Vatandaş borç batağında, herkesin borcu var. Nüfusun yüzde 81,4'ü borçlu. Borçlarını ödemekte zorlananların oranı yüzde 77,3. Bunlar bizim vatandaşımız. Türkiye'yi bu girdaptan çıkaracağız." dedi.

Kılıçdaroğlu,"Birileri sarayda oturur ama gerçeği görmez. Onların bir eli yağda, bir eli balda. Benim görevim sade vatandaşın hakkını korumak. Bunu yapmazsanız siyaset yapmanın anlamı kalmaz. Bu memleketi temiz siyaset yapanlara teslim edeceğiz" şeklinde konuştu.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu,"Elektriğe bu yıl %95 ile %200 arasında zam yapıldı. Doğalgaza %164 zam. Kimin geliri %164 arttı?" diye sordu.

Kılıçdaroğlu,"Elektriği kesilen insanların evlerinde yaşadığı dramı insanlar bilmiyor. Elektriği kesilen evlere gittim. Onların dertleriyle hemhal oldum. Kaç hanenin elektriği kesildi gizliyorlar. 9 aydır, milletvekillerimiz soruyor. Suç işliyorlar. Tüm bunları biliyoruz, hiç endişe etmeyin. Buradan kamu görevlilerine çağrı yapıyorum. Milletvekillerinin soru önergelerine zamanında cevap vermeyenler suç işliyor." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.