Memleket Partisi Yalova 1. Olağan İl Kongresi

Memleket Partisi Yalova 1. Olağan İl Kongresinde konuşan Genel Başkan Muharrem İnce,"Önümüzdeki seçimde Memlekete Partisi iktidar bende Cumhurbaşkanı olursam ilk yapacağım işi söylüyorum. Esad’a haber göndereceğim, gel masaya oturalım, Şam’a Büyükelçi atayacağım. İlk yapacağım işimden birisi bu. Sisi ile barıştın, niye Esad'la’konuşmuyorsun? Otur masaya, Büyükelçini ata. Gel bizde yardımcı olalım de. Bu sığınmacıların can güvenliğini sağla, anlaşma yap. Bayramda 100 bin kişi Suriye’ye gidecek, bayramlaşacak, 10 gün sonra gelecek. O kapıları kapatırım bir daha geri gelemezsin. Yok öyle yağma. Burası yolgeçen hanı mı? Bayramda gidebiliyorsan 365 günde durabilirsin. Sisi ile barışıyorsan Esad’la da barışacaksın." dedi.

İnce,"Türkiye’nin bu 19 yılda hazineden parasını çaldılar. Sandıkta oyunu çaldılar. Geleceğimizi çaldılar. Umutlarımızı çaldılar. Adam oy istiyor milletten! Sabır istiyor, para istiyor, vergi istiyor... Alma ayında dünyaya gelmiş, verme huyu yok! Bu yorgun Erdoğan’ın artık Türkiye’ye verecek hiçbir şeyi yok. “Ver yetkiyi gör etkiyi” demişti 3 sene önce, “Döviz düşecek, ekonomi şahlanacak” demişti, bunların hiçbirisi olmadı. 3Y dedi, yasaklar kalkacak yoksulluk bitecek dedi, yolsuzluk olmayacak dedi, daniskası oldu." dedi.

Memleket Partisi Yalova 1. Olağan İl Kongresinde, Atatürk’ün Yalova’ya gelişinin 92. Yıldönümü dolayısıyla 92 kişiye Memleket Partisi rozeti takıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.